Pep planterne op med billige og sjove potteskjulere

Metaller hitter, så slå to fluer med ét smæk ved at opgradere din bolig med urtepotter i moderne metaller.

Metaller hitter, så slå to fluer med ét smæk ved at opgradere din bolig med urtepotter i moderne metaller.

Grønne planter er super trendy, og der er et hav af muligheder for at give dem karakter med fine alternativer til den klassiske urtepotteskjuler. Houzz giver dig her inspiration til fikst og fint ‘fodtøj’ til planterne.

Drejargatan

Vaskbar stofpose
Brug en lækker pose, som f.eks. forhandles af Uashmama. Materialet ligner papir, men de smarte poser kan vaskes og har derfor også uanede anvendelsesmuligheder til alt lige fra potteplanter og frugt til opbevaring af alverdens ting og sager. Poserne findes i flere farver og størrelser og giver et lækkert og rustikt præg.

TIP!
Selv om poserne er vandtætte, er det altid en god idé at lade planten blive i den plastpotte, som den er i, når du køber den.

DIY-posen
Du kan også give dig i kast med din egen potte-pose-version som den på billedet her – følg denne DIY-guide, og opdag hvor nemt det er!

Gör det själv: Sy krukor
Celsiusgatan

Genbrug dine poser
Et gratis alternativ er at bruge en almindelig brun papirspose fra f.eks. Søstrene Grene eller Decorate som skjuler. Kram gerne posen lidt, så den får det helt rigtige brugte look. Smart og bæredygtig løsning.

Ernst Ahlgrens Väg

Erstat småkagerne med grønt
I køkkenet kan du plante krydderurter og andre mindre planter i en dekorativ kagedåse. Hvis du har flere kagedåser stående, så skift dem gerne ud, så de er sæsonbestemte og passer til årstiden, f.eks. jul, sommer, osv., og hold øje med fine motiver, hvis du er på jagt efter genbrugsguld på loppemarkeder og i genbrugsbutikker.

Rå stil med personlighed

Naturflet
Brug en fletkurv som dekorativ skjuler og opnå et naturligt look. Vær dog opmærksom på, at der skal være noget mellem kurven og selve planten, f.eks. en plastikbeholder, så vandet ikke siver ud.

CANDLEHOLDERS & DECORATION

Kreativ med konservesdåser
Lav dine egne skjulere af konservesdåser – det er et hyggeligt og nemt lille DIY-projekt. Vask nogle brugte konservesdåser godt med vand og sæbe, så du får alle mærkatresterne af. De er fine som de er, så hvis du er til et helt enkelt og råt look, behøver du ikke gøre mere ved dem. Der er dog rig mulighed for at sætte dit eget personlige præg på dåserne ved at sætte hjemmelavede mærkater på. Alternativt kan de beklædes med tavlelak, maling eller papir, så de får netop det udtryk, du går efter.

Gloss White Kitchen

Multifunktionelle retrodåser
Retrodåser er dekorative og praktiske som opbevaring af alverdens ting – men hvorfor ikke også bruge dem til dine planter? Stil gerne dåser med forskelligt motiv og i flere størrelser sammen for et tilfældigt, men smart look.

Wyncote home - exterior

Moderigtige metaller
Metaller hitter, så slå to fluer med ét smæk ved at opgradere din bolig med tilbehør i moderne metaller og samtidig sørge for en unik skjuler til dine planter. Kombiner gerne flere skjulere, og sørg for variation både i størrelser og type.

Prettypegs

Blomstrende porcelæn
Skåle, kander og lignende kan bruges til meget andet end servering. Lad dine grønne venner pryde din yndlingsporcelæn og glæd dig samtidig over, at porcelænet ikke bare står inde i skabet og samler støv.

Uanset om du ligger inde med mormor-retro eller moderne musselmalet porcelæn, vil det med garanti være en fin og charmerende detalje.

Dish Gardening Ideas
Blandade projekt

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.