Livet er fedt: Så meget koster slankeprofessors vilde luksusvilla

Arne Astrup har nemlig sat sin villa til salg, og dermed er jagten sat ind på en køber, der kan se sit liv i de herskabelige rammer i Klampenborg nord for København- og som har råd til at betale de 17.800.000 kr., villaen er udbudt til salg for. Det skriver Boliga Kendte.

Når millionerne er deponeret, er der dog også fuld plade på liebhaverlivet til den nye ejer.

Ikke alene er der så rigeligt med plads, 258 kvadratmeter, og dertil kommer der 139 kvadratmeter kælder – der er hall, opholdsstue med pejs og fløjdøre til spisestuen, hvorfra der er to udgange til terrassen. Ligesom der både er etableret sauna og træningsrum i ejendommen fra 1936.

Beliggenheden i Klampenborg – nær Dyrehaven og Bellevue Strand – koster også sukkerknalder. Sidste år var det således det fjerdedyreste postnummer at købe villa, viser en opgørelse fra Boliga.

20 år på samme adresse
Flyttekasserne står dog næppe fremme i det nordsjællandske hjem. Det er nemlig tyve år siden, at Arne Astrup selv købte villaen.

Dengang – før boligpriserne satte kapløbet mod toppen ind – måtte han betale 3.162.000 kroner. Han har dog total-istandsat hjemmet undervejs – og der er blandt andet lagt et nyt tag.

Arne Astrup er overlæge, forsker og institutleder for idræt og ernæring på Københavns Universitet. Han kom i vælten i forbindelse med det, der senere blev betegnet som “sukkersagen”, hvor flere politikere anklagede ham for at sammenblande sine privatøkonomiske interesser med sin forskning.

Han blev frikendt, og han er i dag stadig en benyttet ekspert, når emnet er diæter og fedme.

Se luksusvillaen her.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes
1