Har du råd? Pilou Asbæk sætter Nørrebro-lejligheden til salg

Ægteparret har nemlig sat deres store Nørrebro-lejlighed til salg.  Det skriver Boliga Kendte.

Men det er ikke en hvilken som helst bolig, der netop er blevet udbudt til salg hos Holm & Hauberg BoligCenter Nørrebro.

Ord som herskabelig, smagfuldt og prægtig er bare et udpluk af de lovprisninger, der har fundet vej til beskrivelsen, mens de tørre fakta fremviser, at der både er masser af plads for en lejlighed – i alt 171 kvadratmeter – og fem værelser at brede sig på.

Når beliggenheden samtidig er Nørrebro i København, så kryber prisen også op i de lidt højere lejer: 6.695.000 kroner er den nemlig sat til salg for.

En pris, der blandt andet giver adgang til to stuer en suite og tre soveværelser.

Fra Borgen til Games of Thrones
Uanset om man vil pakke sig ind i pels for at nyde udelivet i vintermånederne, eller om man med længsel vil se frem til lunere temperaturer, så er der mulighed for at træde direkte ud på en altan fra køkken-alrummet.

Pilou Asbæk og Anna Bro købte ifølge Boliga lejligheden tilbage i 2013 – samme år, som sidste sæson af “Borgen” rullede over skærmene herhjemme.

Siden er den mandlige del af ægteparret i den grad sprunget ud som skuespiller-stjerne. Særlig “Game of Thrones”-rollen som Euron Greyjoy har fået interessen til at eksplodere, mens de tidligere roller blandt andet er som Didrich i tv-serien “1864”, Simon Spies i “Spies & Glistrup” og Rune i fængselsdramaet “R”.

Se herskabslejligheden på Nørrebro her.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes
1