12 skandinaviske og pladsbesparende knagerækker til entréen

Mangler du opbevaringsplads i entréen, men har begrænset plads at boltre dig på? Så lad dig inspirere af disse 12 skandinaviske knagerækker, der giver entréen nyt liv, samtidig med at de fylder langt mindre end en stor stumtjener eller et garderobeskab.

1. Multifunktionel og magnetisk
Det danske design- og møbelfirma Roon & Rahn står bag denne kombinerede knagerække og moodboard.

Med det magnetiske ophængningssystem kan man selv skræddersy sin knage og kombinere mange funktioner ved at bruge forskellige kroge designet specifikt til jakker, nøgler, ja, sågar guitarer, osv.

Moodboard + 7 hangers, 2.199 kroner hos Roonrahn.com

2. Stilede stropper
By Lassen har designet disse stilede og enkle knager med navnet Stropp. De kommer i mange forskellige farver læder med hver deres metalknap. Knagerne kan bruges til at hænge alt fra bøjler med jakker til tasker på.

Stropp

By Lassen Stropp, 2 styk 499 kroner hos Bylassen.dk

Læs også: Har du pladsmangel? Her er opbevaringsløsninger til entréen

3. Kulørte knager
Nomess er kendt for sine farverige opbevaringsmøbler, og So-hooked knagen er ingen undtagelse. Den er enkel, dekorativ og funktionel med sin dertilhørende kroge, og så er der yderligere plads til mobiler og nøgler øverst.

Nomess So-hooked 90, 899 kroner hos Magasin.dk

4. En stringent streg
Danske Römer Design har produceret knagerækken med det logiske navn EnKnag. Knagen kommer i forskellige længder og med forskelligfarvede knopper – fra lilla til naturlig eg. Enkelt og stringent!

EnKnag, fra 649 kroner hos Romerdesign.dk

Se flere entréer på Houzz lige her

5. Legende ringe
De sjove knager i ask fra Hay har fundet inspiration fra en gymnastikring. Knagerne er gode til at hænge bøjler med overtøj og tørklæder på. En sjov og anderledes knage til entréen eller til viskestykkerne i køkkenet.

Hay Gym Hook, 223 kroner stykket hos Trendyliving.dk

6. Knoppede knager
Muutos fine Dots knager er afrundede i kanten, så de ikke slider på tøjet. Sæt dem op i klaser på væggen, og vælg forskellige størrelser, så de får forskellige funktioner. Knagerne fås i et væld af farver.

Muuto Dots, fra 149-199 kroner stykket hos Room21.dk

7. Tjekkede trekanter
Outline knagerne i 100% stål er skabt af det danske designfirma Objekter Design. De trekantede knager er ren kunst på væggene med deres grafiske udtryk, og så kan de opbevare alt, hvad du har brug for at afsætte i en entré.

Objekter Design Outline knage, 120 kroner stykket hos Objekterdesign.dk

8. Smarte rør
HOLE ON knagen fra JensenPlus er en multifunktionel knage, der kan rumme små genstande i rørene samtidig med, at der kan hænges overtøj ovenpå. Så kan du gribe alle dine ejendele i et snuptag om morgenen, når du skal ud ad døren.

JensenPlus HOLE ON, 5 pack 1853 kroner hos Jensenplus.dk

9. Funktionel vægkunst
Mathieu Matégots legendariske knagerække fra 1950’erne produceres nu af designfirmaet i GUBI i flotte farvekombinationer og materialer. Ikke nok med, at den giver spræl til entréen – du kan hænge en del jakker, tasker og halstørklæder på den.

Gubi Matégot coat rack, 1.095 kroner hos Casanovafurniture.dk

10. Hæng på træet
Det svenske designfirma Maze har skabt denne sjove knagerække formet som et træ. Knagen har adskillige kroge og giver god mulighed for at få opbevaret alt fra tøj til nøgler. Knagerækken fås i flere forskellige farver.

Maze Tree Hanger, 1.520 kroner hos Mazeinterior.com

Læs også: 20 minimalistiske entréer du vil elske

11. Cool COBRA
Den kombinerede knagerække og stumtjener fra LIND DNA med det eksotiske navn COBRA er designet i stål og små stykker egetræ. COBRA er nem at flytte rundt i entréen og fylder minimalt.

LIND DNA COBRA, 2.900 kroner hos Linddna.com

12. Lige på sømmet
The Nail er navnet på knagen fra House Doctor, der kommer i messing, sort og sølv. Knagen giver et rustikt udtryk til entréen og har plads til mange frakker og jakker på én gang.

MS0112

House Doctor The Nail, 50 kroner hos Royaldesign.dk

Artiklen er bragt i samarbejde med Houzz.dk.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes
1