Køb lamper online til gode priser

Foto: PR

Foto: PR

Jeg køber mine lamper billigt online

Når du handler på nettet, er det dejligt nemt at finde et stort udvalg af lamper.

Desuden er der gode chancer for, at du kan finde dine lamper billigt online i webshops, hvor virksomhederne ikke skal betale husleje til dyre butikslokaler.

Jeg shopper meget gerne på nettet – også når jeg skal bruge lamper eller andet til mit hjem. Jeg nyder at slippe for at køre rundt til forskellige butikker for at se deres udvalg. I stedet sætter jeg mig i sofaen eller i sengen og klarer køb af lamper online på min tablet. Udvalget er nemt at overskue, og jeg finder ofte lamperne til lavere priser end ude i butikkerne.

 

Få et større udvalg når du handler lamper online

Jeg kan godt lide at undersøge markedet og kigge på forskellige lamper, inden jeg køber. Mine lokale forretninger har et ok udvalg, men når jeg køber lamper online, er sortimentet i en hel anden skala, og det elsker jeg.

Jeg er typen, der bliver ærgerlig, hvis jeg har købt en ting og så senere lægger mærke til en anden, jeg hellere ville have haft. Nogle vælger måske at trække på skuldrene, eller sælge det de har købt, og købe det nye, de bedre kan lide. Men jeg foretrækker at undgå fejlkøb ved at researche på udvalget online.

 

Tilbud på lamper online

Lamper behøver ikke at koste ret meget, hvis du kigger efter tilbud online. Det er nemt at sammenligne priserne på nettet, og mange webshops har ofte tilbud på et udvalg af deres lamper. Tjek eventuelt flere hjemmesider ud, så du kan sammenligne deres priser. Lampeguru.dk er en af de gode danske hjemmesider, som har billige tilbud og et rigtig stort udvalg af lamper til haven, stuen, køkkenet, børneværelset, bryggerset badeværelset.

 

Du kan sagtens få god service online

Den lokale butiks fordel er typisk, at du kan se varen og vurdere den inden købet og eventuelt snakke lidt med sælgeren. Men hvis du vælger en webshop med gode returneringsmuligheder, så kan du sagtens prøve lampen derhjemme og se, om den passer til dit hjem.

Internetshopping behøver ikke at være ensbetydende med, at du ikke kan få en god service. Hos Lampeguru er de eksempelvis rigtig søde, hvis du oplever problemer med den lampe, du har købt hos dem. Er lampen defekt, får du eksempelvis en ny, uden at du nødvendigvis skal sende lampen retur.

Husk at du altid kan tjekke virksomhedernes ry på Trustpilot eller Facebook, hvis du gerne vil se virksomheden an, inden du handler online hos dem. Se også efter e-mærket, når du shopper lamper eller andre ting på nettet. Det er din garanti for, at webshoppen er til at stole på, og at du som kunde er beskyttet økonomisk.

 

Gode råd når du kigger efter lamper på nettet

Det er selvfølgelig dejligt at købe en lampe, du synes er flot. Men det er også vigtigt, at den udover at være smuk også giver det rigtige lys, dér hvor du sætter den. Hvis du har brug for en lampe, der kan lyse godt op i rummet, så vil jeg anbefale en lampe i glasmateriale, hvor lyset kan skinne igennem.

Vælger du en lampe i metal eller med spots, kan du styre, hvilken retning lyset skal falde. Det kan være praktisk i soveværelset, hvor du måske gerne vil læse lidt, mens din kæreste gerne vil have det mørkt ved den anden side af sengen.

Det er godt at blande forskellige lampetyper, så du både har mulighed for generel belysning af rummet og lys, der skaber hygge. Tænk over at supplere nedadrettet lys fra pendlen over spisebordet og ved læsehjørnet i sofaen med opadrettet lys, for det kan give en illusion af, at rummet er større og har højere til loftet.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.