Oplevelser i byen
Nyheder, debat og guides fra København
Lokale ugeaviser
Københavns erhvervsavis

Det nye Hellerup? Vild pris på pragtpalæ i københavner-bydel

Det kan være med en vis ængstelse, at man iagttager bankrådgiveren taste ens økonomi ind i computeren, der spytter det max-beløb ud, man har til at købe sig et nyt hjem.

Og for langt de fleste vil en netop udbudt villa i københavnske Valby nok være så langt uden for rækkevidde, at den ikke engang kan skimtes i horisonten.

Herskabspalæet er nemlig sat til salg for 35 millioner kroner – det højeste beløb et hus nogensinde er sat offentligt til salg for i byen, og den næstdyreste villa, der i øjeblikket er udbudt i Københavns Kommune. Det skriver boligsiden Boliga.

Det er selvfølgelig også en unik villa, der netop nu pynter på udbudslisterne. Den er på 530 kvadratmeter plus kælder – og det er kvadratmeter af en særlig slags:

“Præsentabel hall med smukt trappeforløb, imponerende højloftede stuer med pejse og flere gode værelser,” lyder det fra liebhavermægleren Claus Borg & Partner, der har huset udbudt til salg.

Storbypalæ
Selvom det er et palæ fra 1917, så kommer man til at bo midt i det pulserende storbyliv. Carlsbergbyen ligger nemlig lige i nærheden, ligesom man er nær bydele som Vesterbro, Frederiksberg og selvfølgelig selve Valby.

Det kræver dog enten en godt polstret bankbog eller et særdeles vellønnet job at komme i nærheden af skødet på pragtejendommen. Til gengæld bliver man ikke den eneste nyslåede husejer i kvarteret.

134 huse blev der ifølge Boliga solgt i Valby sidste år – men langt de fleste er sluppet lidt billigere end den, der kommer til at blive den nye konge af det Valby’ske boligmarked.

I gennemsnit kostede husene nemlig 38.909 kroner pr. kvadratmeter – mens den netop udbudte herskabsbolig med de mange detaljer er sat til salg for 66.037 kroner kvadratmeteren.

Se alle billederne af herskabsvillaen her.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes