Oplevelser i byen
Nyheder, debat og guides fra København
Lokale ugeaviser
Københavns erhvervsavis

Sommerhus med rabat? Andrea Elisabeth Rudolph sænker prisen med flere hundredetusinde kroner

Ikke desto mindre giver en af landets helt store iværksættere Andrea Elisabeth Rudolph sammen med sin familie netop nu rabat på deres udbudte fritidsbolig.

Sommerhuset, der ligger i første række til vandet, er nemlig netop sat 300.000 kroner ned i pris, således at der nu står 2.995.000 kroner på salgsopstillingen. Det skriver Boliga.

For det beløb får man et sommerhus i Grønninghoved Strand mellem Kolding og Haderslev, et område, der huser adskillige sommerresidenser og blandt andet også en sandstrand, som ejendommen har udsigt til.

Viser sommervejret sig fra den side, vi efterhånden er begyndt at forvente, er der inden døre en opholdsstue med brændeovn, mens der fra køkkenet er udgang til en overdække terrasse.

Huset tæller i alt 74 kvadratmeter, dertil kommer også et udhus – og så ligger det på en grund, der er 335 kvadratmeter stor.

I Rudolph-familiens eje
Sommerhuset blev ifølge Boliga oprindeligt udbudt til salg sidste sommer og ejes af flere forskellige medlemmer af Rudolph-familien, hvoraf det nok er Andrea Elisabeth-navnet, der vækker genklang i de flestes ører.

Den 41-årige iværksætter har nemlig både været vært på morgenradio og på de første to sæsoner af TV 2’s store danse-konkurrence “Vild med dans”.

Senest er det dog nok gennem dit skønhedsritual, at du har stiftet bekendtskab med den tidligere værtinde, der i omkring 10 år har stået bag sin egen produkt-serie.

Se sommerhuset her.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes