Oplevelser i byen
Nyheder, debat og guides fra København
Lokale ugeaviser
Københavns erhvervsavis

Kendt TV 2-vært sælger sin store Østerbro-lejlighed for tocifret millionbeløb

Enten er det ikke længere udsigten over Københavns søer og de knap 200 bolig-kvadratmeter med blandt andet sildebensparket og køkken-alrum, der trækker i den landskendte underholdnings-vært Anders Breinholt.
Ellers har den 45-årige mediemand og fruen Line fundet nye græsgange til familien.
I hvert fald har parret netop sat deres store herskabslejlighed på det indre Østerbro i København til salg.
Prisen lyder på 10.495.000 kroner, og for det beløb får den nye ejer seks værelser, flere toiletter og badeværelser, bryggers og blandt andet også en brændeovn.
Alt sammen i omgivelser, der af ejendomsmægleren Danbolig Østerbro-Nordhavn beskrives som helt suveræne til den store familie.
Kvadratmeterne er da også udbudt til salg en anelse over gennemsnittet i området. Ifølge oplysninger fra Boliga koster en gennemsnit kvadratmeter i Østerbrokvarteret nemlig knap 48.250 kroner, mens Breinholts måske snart tidligere hjem er udbudt til salg for godt 54.000 kroner pr. kvadratmeter.
To år på adressen
Anders Breinholt har i adskillige år leveret underholdning til danskerne – blandt andet som radiovært på det nu hedengangne, satiriske program “De Sorte Spejdere” og som vært på det succesfulde late night talkshow “Natholdet”, der har løbet over skærmene siden 2010.
Helt så lang tid har Breinholt-navnet dog ikke nået at stå på døren til Østerbro-lejligheden. Ifølge oplysninger fra Boliga købte parret nemlig kvadratmeterne i november 2016.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes