Til salg: Her er Danmarks dyreste lejlighed

Det skriver Boliga.

28,5 millioner kroner er nemlig lige præcis, hvad der skal betales, hvis du vil rykke ind i de seks værelser, der ligger på det eksklusive Krøyers Plads på Christianshavn lige overfor Nyhavn.

Ejendommen stod færdigbygget i 2017, og ifølge salgsopstillingen fra ejendomsmæglerfirmaet Claus Borg og Partner er der her tale om den “største og måske allerbedst beliggende med en enestående, uhindret udsigt over Københavns Havn”.

– Vi har solgt flere andre lejligheder i prisklassen 15-20 millioner i byggeriet her, og det er særligt udenlandsdanskere, lejlighederne er interessante for, siger ejendomsmægler Søren Heilesen fra Claus Borg og Partner.

– De er vant til noget højere priser – og så er det både et attraktivt og nyt byggeri, der ikke kræver noget vedligeholdelse.  Du kan parkere din bil på din egen parkeringsplads i kælderen, rejse i 14 dage – og når du kommer hjem, er det hele, som da du tog af sted.

Også plads til bilen
Lejligheden er i to etager og har blandt andet en opholds- og spisestue med panoramaudsigt og udgang til en stor terrasse, mens køkkenet blandt andet er forsynet med et vinkøleskab og soveafdelingen med walk in-closet og et stort badeværelse.

Der er da også et par elementer mere i lejligheden, som de fleste sandsynligvis ikke kender fra hjemadressen. Lejlighedens detalje-CV tæller nemlig også vægge beklædt i røget eg og børstet skind – ligesom trappetrinene også har fået skindovertræk.

I alt rummer lejligheden 287 kvadratmeter – og dertil kommer fripasset fra hovedstadens store parkeringshurlumhej. Der hører nemlig to parkeringspladser med i købet.

Ikke engang i københavnske sammenhænge er prisen dog hverdagskost.

Ifølge oplysninger fra Boliga.dk er det nemlig blot sket ganske få gange i løbet af de seneste ti års tid*, at en ejerlejlighed i landet har ramt markedet med en højere pris på salgsopstillingen.

Højdespringeren er en 474 kvadratmeter stor lejlighed i Store Strandstræde i det indre København, som Joe And The Juice-stifteren, Kaspar Basse, sendte på markedet i efteråret 2016 for 50 millioner kroner. Lejligheden blev dog taget af markedet efter 120 dage uden at være blevet solgt.

Se lejligheden her.

*Boliga har kendskab til udbudspriser på alle boliger, der er udbudt offentligt til salg siden 2007.

Oplevelser i byen
Minby.dk - nyheder fra København
Lokale ugeaviser
Københavns erhvervsavis

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.