Kendt iværksætter og VMD-fruen har solgt liebhaver-villaen

Det 246 kvadratmeter store hus var senest udbudt til salg for 13.245.000 kroner – og dermed har Nordenhof Jønck altså også helt til sidst været til at stikke lidt i. Ifølge tinglysningen af handlen er prisen nemlig endt på 12.433.000 kroner. Det skriver boligsiden Boliga.dk.

Iværksætteren, der er gift med den tidligere Vild Med Dans-darling Viktoria Franova, har således fået en meget gennemsnitlig pris for sin villa.

Ifølge helt nye tal fra tredje kvartals hussalg i netop 2920 Charlottenlund er der nemlig i gennemsnit betalt 49.481 kroner for hver kvadratmeter i postdistriktet, mens Jakob Nordenhof Jøncks kvadratmeterpris lyder på 50.540 kroner.

De høje kvadratmeterpriser gjorde Charlottenlund til det næstdyreste sted i landet at købe huse i årets tredje kvartal. Det er blot nabobyen Hellerup, der i samme periode havde højere gennemsnitlige kvadratmeterpriser. 52.262 kroner er nemlig, hvad køberne har måtte hoste op med i 2900-området.

Kæmpehandel
Millionsalg er dog nok ikke i den helt jomfruelige ende for iværksætteren.

Ifølge flere medier gav det amerikanske sportsbrand Under Armour nemlig intet mindre end 575 millioner kroner for Endomondo-appen, da de købte den tilbage i 2015. Ligesom salget af endnu en motions-app; My Fitness Pal, også har været med til at fore iværksætterens lommer.

Siden har Jønck kastet sig over et nyt iværksætter-projekt: Simple Feast – måltidskasser med fokus på bæredygtige råvarer.

Se den gamle salgsannonce her.

Oplevelser i byen
Minby.dk - nyheder fra København
Lokale ugeaviser
Københavns erhvervsavis

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.