Voldsdømt fodboldspiller har sat sin lejlighed i Sydhavnen til salg

For adressen skal den tidligere landsholdsspiller med en fortid i klubber som FC Nordsjælland, Rosenborg og spanske Villarreal have 3.695.000 kroner.

Dermed er lejligheden udbudt til salg for en kvadratmeterpris, der ligger meget tæt på gennemsnittet i det eksklusive område. Ifølge tal fra Boliga er Nicki Billes lejlighed nemlig udbudt til salg beskedne to procent billigere end gennemsnittet for området.

Den nye ejer af adressen kan se frem til at rykke ind i en lejlighed, som Estate Sydhavnen, der står for salget, beskriver som en livsnyderlejlighed med en utraditionel planløsning i et hipt område. Lejligheden ligger således tæt på Fisketorvet, Vesterbro og Kødbyen i det indre København.

Overraskende start på boligåret: Huspriserne er steget mere end forventet

Eksklusivt område
Nicki Bille købte ifølge oplysninger fra Boliga.dk selv Sluseholm-lejligheden tilbage i 2012, hvor han svingede støvlen i det spanske. Den gang lød prisen for den blot fire år gamle lejlighed på lige knap 2,5 millioner kroner.

Der er altså udsigt til en økonomisk gevinst til den 31-årige kendis, der senest har været på fornavn med danskerne i forbindelse med en episode i julen, hvor Bille blev skudt i armen.

Drømmer Bille om at konvertere de gamle kvadratmeter til nye inden for hovedstadens kommunegrænser, kan det da også blive nødvendigt med lidt ekstra på kistebunden.

Sammenligner man januar 2019 med samme måned sidste år, er lejlighedspriserne i Københavns Kommune nemlig steget med tre procent, således at lejlighederne i januar i år ramte markedet til en gennemsnitlig kvadratmeterpris på 45.898 kroner.

Se Nicki Billes lejlighed her.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.