Rabat: Kendt synge-danse-par har solgt deres lejlighed

Efter godt et halvt år på markedet er det nemlig lykkedes den musikalske duo at få solgt deres adresse på Amager i København.

Prisen lyder på 4.675.000 kroner, hvilket altså vil sige, at Lassen Bjerregaard har været klar til at give lidt rabat. Ifølge oplysninger fra Boliga.dk var lejligheden nemlig sidst udbudt til salg for 4.950.000 kroner.

Har balletdanserinden og den tidligere Turboweekend-forsanger, der i foråret kan opleves rundt i landet under eget navn, ikke allerede gjort det – er det snart tid til at pakke flyttekasserne for de i alt 153 kvadratmeter og næsten tre år, som de to har haft på adressen.

Voldsdømt fodboldspiller har sat sin lejlighed i Sydhavnen til salg

Blandt landets dyreste områder
Man behøver ikke at have fulgt særligt meget med i boligmarkedet for at vide, at København er blandt landets absolut dyreste steder at investere både i hus og ejerlejlighed.

Vil Cecilie Lassen og Silas Bjerregaard således findes nye græsgange indenfor hovedstadens kommunegrænser, skal der for øjeblikket betales 44.977 kroner for en huskvadratmeter, mens ejerlejlighederne i gennemsnit udbydes til salg for 45.898 kroner pr. kvadratmeter.*

Cecilie Lassen er balletdanserinde fra Det Kongelige Teater, og har blandt andet kunnet opleves som dommer i tv-showet: “Danmark Har Talent”. Gemalen Silas Bjerregaard er derimod kendt fra sin tid i det hedengangne rockband Turboweekend – og senest som en af de optrædende kunstnere i musikprogrammet “Toppen Af Poppen”.

Se Lassen Bjerregaards lejlighed her.

*Boliga har opgjort den gennemsnitlige kvadratmeterpris for ejerlejligheder og villaer udbudt til salg i januar 2019.


 

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.