Over udbudsprisen: Nicki Billes lejlighed solgt på rekordtid

Den 31-årige, tidligere Lyngby-spillers lejlighed på Sluseholmen blev nemlig solgt efter blot at have været udbudt til salg i 14 dage, og prisen er endda – ganske utraditionelt – endt lidt over udbudsprisen.

Estate Sydhavnen, der har stået for salget, udbød nemlig kvadratmeterne for 3.695.000 kroner, men af tinglysningen fremgår det, at købsprisen er endt på 3.705.000 kroner. Det oplyser Boliga.dk.

Dermed har der altså ikke været plads til prisforhandlinger mellem de nye ejere og Nicki Bille, der hiver en kvadratmeterpris hjem, der er ganske betragteligt over gennemsnittet i området.

Ifølge tal fra Boliga gik ejerlejlighederne i København SV, hvor Bille netop har solgt, nemlig for 38.883 kroner pr. kvadratmeter i 2018, mens fodboldspilleren har fået godt 48.000 kroner for hver af sine nu tidligere kvadratmeter.

Til gengæld kan de nye købere glæde sig over at rykke ind i en lejlighed, som ejendomsmægleren i salgsmaterialet beskriver som en livsnyderlejlighed i et hipt område.

Boligsalg: Disse ting lokker og skræmmer køberne

Dyrere end udbudsprisen
Det kommer nok sjældent som den helt store overraskelse for sælgerne, at køberne rundt om i landet gerne vil have rabat på deres boligkøb. I langt de fleste tilfælde er det da også, hvad de får. Men – nogle gange sker det dog, at der må graves dybere i lommerne for at få fingrene i drømmekvadratmeterne.

I 2018 endte 4,3 procent af bolighandlerne med at koste køberne mere, end den pris ejendomsmæglerne havde skrevet på salgsannoncen.

Det var særligt køberne i Rødovre, Tårnby, Glostrup og Allerød, der endte med at give mere – her ligger andelen af boliger solgt over den førstkendte udbudspris nemlig på mellem 8,2 og 9,7 procent.

Selv købte Nicki Bille sin lejlighed på Københavns Sluseholm tilbage i 2012, den gang kostede den blot fire år gamle lejlighed lige knap 2,5 millioner kroner.

Bille har været ganske omtalt i medierne i løbet af det forgangne år, men har dog også tidligere gjort sig bemærket dels på grønsværen i ind- og udland og dels i de rød-hvide farver.

Se lejligheden her.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.