Svimlende pris: Kendis-frisør køber penthouse i Engholmene

Men ikke for den anerkendte frisør og stylist Dennis Knudsen. Det tog ham nemlig ikke mere end én måned at få solgt sin 150 kvadratmeter store lejlighed på Havneholmen i København – og nu er han også blevet ejer af en ny lejlighed i Københavns nybyggede omgivelser; Engholmene.

Det skriver Boliga.

Knudsens nye lejlighed ligger på Myrholm, der er en af boligøerne i det nye område i Sydhavnen, og så rummer den godt 200 boligkvadratmeter og 120 kvadratmeter terrasse – med plads til både udekøkken og jacuzzi.

Prisen er da heller ikke i allemandsenden af skalaen, ifølge tinglysningen af handlen er den kontante købspris nemlig endt på lige knap 15,5 millioner kroner, skriver Boliga.

Sælgers drøm: Her betaler flest købere overpriser for boligerne

Blandt landets dyreste områder
København SV – hvor Dennis Knudsens nye hjemmebane har postnummer – var sidste år det tiende dyreste postdistrikt i landet at købe ejerlejlighed i.

Her gik lejlighederne nemlig i gennemsnit for 38.883 kroner pr. kvadratmeter, eller hvad der svarer til, at en ejerlejlighed på 80 gennemsnitlige kvadratmeter kostede godt 3,11 millioner kroner.

Dyrest var det dog at købe ejerlejligheder i et af Københavns andre nye boligområder: Nordhavn.

København Ø-afhopperen har i flere år trukket landets højeste lejlighedskvadratmeterpriser, og sidste år nåede disse helt op på 58.257 kroner pr. styk. Hvilket altså svarer til, at en gennemsnitlig lejlighed – som før – på 80 kvadratmeter gik for 4,66 millioner kroner.

Også postnumre som København K, V, Ø, N, Frederiksberg, Hellerup og Skodsborg findes blandt de ti dyreste steder at købe lejlighed i Danmark.

Dennis Knudsen har foruden sit eget brand – også været ledende makeup- og hårstylist på store filmproduktioner, ligesom han også har skrevet flere bøger om skønhed.

Sidste år solgte han sin tidligere lejlighed for 11 millioner kroner og høstede dermed lidt i forhold til den pris, han selv gav for kvadratmeterne i 2016. Den gang lød prisen nemlig blot  6,5 millioner kroner.

Se Dennis Knudsens gamle lejlighed her.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.