Dyreste ejendom på Bornholm: Stort badehotel udbudt til salg

Det oplyser boligsitet Boliga.dk.

Hotel-ejendommen ligger helt ud til Næs Strand og Østersøen – og tæller 787 kvadratmeter, hvoraf langt de fleste går til hoteldelen.

Alle gæsteværelserne er med eget bad og toilet – og overvejer man muligheden for at slå sig ned på Øen i Søen som krofatter eller mutter, kommer man da heller ikke til at undvære sin daglige dusch.
Der hører nemlig også en privat afdeling med til ejendommen, og her findes naturligvis både køkken, bad og en stue med adgang til en privat terrasse.

Pejsestue, park og riddersal: Her er husene, der gør dig til konge af boligmarkedet

Historisk charme
Allinge Badehotel er til salg hos liebhavermæglerkæden Lilienhoff, og i deres salgsmateriale understreger de blandt andet, at “stedets charme udspringer af den gamle bindingsværksgårds historie”.

Byskrivergården – som Badehotellet ligger i – daterer sig da også helt tilbage til 1774 og har længe fungeret som muligt tilholdssted for Bornholms besøgende.

Vil du fremover være den, der skal byde overnattende gæster velkomne på badehotellet i Allinge, skal der ifølge oplysninger fra Boliga.dk punges ud med 11,5 millioner kroner.

Dermed er hotellet den dyreste ejendom, man netop nu kan købe på Bornholm.

Øens næstdyreste udbudte ejendom er således en grund på godt 5,2 hektar, der står til 9,5 millioner kroner. Men så får man til gengæld også en bid af det unikke, klippefyldte naturområde Ekkodalen.

Se Allinge Badehotel her.

Oplevelser i byen
Minby.dk - nyheder fra København
Lokale ugeaviser
Københavns erhvervsavis

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.