Millionkøb: Revy-stjerne køber liebhaverlejlighed på Frederiksberg

Her har han og hustruen Joy-Maria Frederiksen nemlig lige købt en 220 kvadratmeter stor liebhaverlejlighed.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Parret kan glæde sig over, at det er lykkes dem at forhandle prisen ned på deres nye bolig.

For den seks-værelsers store ejerlejlighed har de nemlig givet 13,5 millioner kroner, hvilket giver et afslag på 750.000 kroner i forhold til den seneste udbudspris, der lød på 14.250.000 kroner.

Netop gået igennem: Kendt dansker står bag årets hidtil dyreste hushandel

Landets dyreste lejlighedsområde
Priserne på ejerlejligheder i de store byer har den seneste tid oplevet en opbremsning efter flere år med massive prisstigninger. Frederiksberg Kommune er dog stadig det sted, hvor lejlighederne går til landets højeste priser.

Områdets købere betalte således hele 43.200 kroner pr. kvadratmeter i årets første kvartal. Det viser tal fra Boliga.dk.

Salgsprisen på 13,5 millioner kroner for Niels Olsen og Joy-Maria Frederiksens nye lejlighed ligger således i den høje ende af skalaen – parret har nemlig betalt lige over 61.000 kroner for hver kvadratmeter i deres nye hjem.

Niels Olsen er især kendt for at være en del af den populære komikerkvartet, Ørkenens Sønner, mens mange nok også husker ham som køkkeninstallatøren ”Niller” i Susanne Biers massive succes, Den Eneste Ene.

Joy-Maria Frederiksen er også skuespiller og har blandt andet medvirket i serier som “TAXA”, “Hvide løgne”, “Krøniken” og “Forbrydelsen”.

Se landets dyreste lejligheder på boliga.dk.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.