Kåre Quist har sat sit hjem i Rungsted til salg – se det her

Værten for TV Avisen har fundet et nyt hjem og sat det gamle til salg.

Værten for TV Avisen har fundet et nyt hjem og sat det gamle til salg.

Boliga.dk skriver, at huset koster 7.450.000 kroner og er til salg hos liebhavermæglerkæden Ivan Eltoft Nielsen, der i deres salgsmateriale beskriver adressen som “160 veldisponerede kvadratmeter som gennemgående fremtræder i rigtig god stand”.

En ny ejer kan således se frem til stue med pejs, forældreafdeling med eget badeværelse og to børneværelser med hems. Mens haven tæller en stor terrasse og en dobbelt carport.

Boliga.dk har kontaktet mæglerkæden Ivan Eltoft Nielsen, der ikke har nogle kommentarer.

Ifølge billedbladet.dk sælger parret dog ejendommen, da de har fundet et nyt ”drømmehus” ned til vandet i nabobyen Vedbæk.

Stor rabat: Kendt komiker har solgt sin lejlighed i København

Liebhaverområde langs Øresund
Den sjællandske nordkyst langs Øresund er traditionelt stedet, hvor nogle af Danmarks dyreste huse handles. Og Quists hjemmebane i Rungsted er bestemt ingen undtagelse.

Kystbyen hører til Hørsholm Kommune, der med gennemsnitlige salgskvadratmeterpriser på godt 34.300 kroner var landets sjettedyreste område at købe hus i i årets første kvartal. Det viser tal fra Boliga.dk.

Går Kåre Quists ejendomshandel nogenlunde som gennemsnittet, har den 48-årige nyhedsvært, der har en fortid som chefredaktør på Urban og som journalist på blandt andet Berlingske og Ekstra Bladet, knap fire måneder til at pakke flyttekasserne.

Den gennemsnitlige salgstid for de huse, der blev solgt i Hørsholm Kommune i årets første kvartal, lyder nemlig på 110 dage. Officielt er huset registeret som en ejerlejlighed, hvilket ifølge salgsmaterialet sikrer en lav ejerudgift.

Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Se flere billeder af Kåre Quists Rungsted-hjem på boliga.dk.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.