Banko-kongen sælger kæmpepalæ på Sydsjælland

Den 341 kvadratmeter store bolig er nemlig udbudt til salg for 8,5 millioner kroner, og det gør villaen til den næstdyreste af sin slags, der netop nu er til salg i Vordingborg Kommune. Det skriver Boliga.dk.

Foruden det store boligareal tæller ejendommen også en parklignende have, hall, flere stuer, en udestue, kontorer, en ekstra lejlighed – og nå ja – udsigt over Storstrømmen fra første parket.

Ejendommen er til salg hos mæglerfirmaet Henrik Ejby, og i deres salgsmateriale beskriver de huset, som en eksklusiv liebhaverejendom, der sjældent udbydes til salg.

Netop gået igennem: Kendt dansker står bag årets hidtil dyreste hushandel

Farvel til adressen
Bankokongen eller Banko-Carl – som Carl Christensen også kaldes – har gennem tre årtier opbygget sit spilleimperium, der har trukket danskere over hele landet til bankopladerne – og senest er det også blevet til en portræt-serie på DR.

Ifølge tinglysningen har Carl Christensen ejet adressen siden 1985 – og dermed er det altså også mere end 30 år på adressen, det 83-årige bankokoryfæ tager afsked med.

De gennemsnitlige kvadratmeterpriser, som villaerne og rækkehusene i Vordingborg Kommune sælges for, hører ifølge tal fra Boliga.dk til i landets lavere ende.

7.855 kroner var således, hvad en enkelt gennemsnitlig kvadratmeter gik for i årets første kvartal – hvilket altså svarer til, at et gennemsnitligt hus på 120 kvadratmeter blev solgt for knap 950.000 kroner.

Til sammenligning blev et tilsvarende, gennemsnitligt hus i landets billigste kommune, Lolland, solgt for næsten 500.000 kroner i første kvartal. Mens priserne i landets dyreste kommune, Frederiksberg, løber så langt op, at 120 gennemsnitlige styk koster 5,7 millioner kroner. Det oplyser Boliga.dk.

Se bankokongens liebhavervilla her.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.