Sådan gør du rengøringen nem og sjov

Der er nogle få mennesker, der bare elsker at gøre rent. Hvis du er en af dem, bliver du sikkert ikke så vild med den her artikel. Vi har nemlig fundet nogle smarte produkter, der gør den ellers så sure rengøring både nem og sjov.

Hvis du investerer i et eller flere af dem, er det ikke utænkeligt, at I ligefrem skal kæmpe for at få lov til at gøre rent derhjemme. 

5 geniale gadgets, der gør det sjovere at være haveejer

Nanocover 

At behandle en overflade med Nanocover er ikke hylende morsomt. Men det er nemt og hurtigt klaret. Og du vil formentlig have svært ved ikke at smile, når du ser virkningen af det.

Nanocover er nanobehandling af de fleste overflader, der simpelthen får skidt og snavs til at pralle af på overfladen. Det gælder eksempelvis fliserne på badeværelset, som ikke kalker til og sofaen, der aldrig har været nemmere at rengøre. 

Det kan du se i videoen her:

Vinduespudser-robot 

Du prøver alle mulige råde råd. Pudser og tørrer efter med et hav af viskestykker, men lige meget hjælper det. Vinduespudsning er langtfra så let, som det ser ud.

Striberne kan være ualmindeligt svære at få bugt med. Hvorfor ikke bare overlade det til en robot, der er bygget til at efterlade skinnende vinduer hver gang?

Robotten suger sig godt fast på vinduet, og kunstig intelligens sørger for, at den kommer rundt over det hele. 

Lyder det som noget fra en science fiction-film? Få syn for sagen i videoen her:

Sådan gør du mikroovnen ren på få minutter – helt uden kemikalier


To i én: Støvsuger og gulvvasker

Støvsugning og gulvvask er en helt afgørende del af en effektiv rengøring. Og alle ved, at man ikke bør vaske gulv, før man har støvsuget. Indtil nu. Med denne smarte gulvvasker kan du gøre begge dele samtidigt.

Roterende mikrofiberklude fugtes med rent vand og opløser snavs. Det beskidte vand og løs snavs suges derefter væk.

Vaskeren er selvrensende, så du skal aldrig mere vride kluden, og den vasker hele tiden med rent vand, hvilket gør gulvet mere rent end almindelige rengøringsmetoder. 

Derudover bruger den 85 procent mindre vand end gulvspand og gulvklud. 


Billig og effektiv robotstøvsuger

Der findes robotstøvsugere i mange prisklasser, og de behøver ikke nødvendigvis koste en halv månedsløn for at være effektive. Denne model er blevet kåret som det bedste køb af Datatid i 2017 og koster under 900 kr. Er den pengene værd? Ja, mener køberne. Her er nogle af deres anmeldelser:

“Vi er bare mega glade for denne robotstøvsuger! Den har gjort hverdagen så meget lettere!”

“Prisen taget i betragtning, så er der slet ikke nogen grund til ikke at købe den. Den er mere effektiv og mindre besværlig end vores almindelige støvsuger.”


Angry Mama gør mikrobølgeovnen ren

Alle ved, at mor kan blive sur hvis der ikke er gjort ordentligt rent, måske især i mikrobølgeovnen hvor det hurtigt kan gå helt galt. Det har Angry Mama en hurtig løsning på.

Bare fyld hende med eddike og vand, giv hende fem minutter i mikrobølgeovnen. Det eneste, der er tilbage for dig, er at tørre af med en fugtig klud. 


Cool Mama tager sig af køleskabet 

Mens Angry Mama tager sig af den beskidte mikrobølgeovn, som nævnt herover, er hendes søster, Cool Mama, kun optaget af køleskabet.

Særligt den lugt, nogle fødevarer kan efterlade i køleskabet. Det vil hun ikke finde sig i, så fyld hende med bagepulver og slip for lugten.

Bagepulveret absorberer lugten og sørger for, at fødevarerne ikke tager smag af hinanden. 


Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.