Sådan gør du rengøringen nem og sjov

Søndagsavisen.dk tjener muligvis penge på link i artiklen

Der er nogle få mennesker, der bare elsker at gøre rent. Hvis du er en af dem, bliver du sikkert ikke så vild med den her artikel.

Vi har nemlig fundet nogle smarte produkter, der gør den ellers så sure rengøring både nem og sjov.

Hvis du investerer i et eller flere af dem, er det ikke utænkeligt, at I ligefrem skal kæmpe for at få lov til at gøre rent derhjemme. 

Test: Her er den bedste håndcreme

Supereffektiv gulvvasker

Gulvvask har aldrig været lettere. Roterende mikrofiberklude fugtes med rent vand og opløser snavs. En helt ny måde at vaske gulve på – nemmere, bedre og med mindre vandforbrug. Rent gulv uden besvær!

Vaskeren er selvrensende, så du skal aldrig mere vride kluden, og den vasker hele tiden med rent vand, hvilket gør gulvet mere rent end almindelige rengøringsmetoder. 

Derudover bruger den 85 procent mindre vand end gulvspand og gulvklud. 

Er din mobil en tikkende bakteriebombe? Sådan rengør du den bedst


Billig og effektiv robotstøvsuger

Der findes robotstøvsugere i mange prisklasser, og de behøver ikke nødvendigvis koste en halv månedsløn for at være effektive. Denne model er blevet kåret som det bedste køb af Datatid i 2017 og koster under 900 kr. Er den pengene værd? Ja, mener køberne. Her er nogle af deres anmeldelser:

“Vi er bare mega glade for denne robotstøvsuger! Den har gjort hverdagen så meget lettere!”

“Prisen taget i betragtning, så er der slet ikke nogen grund til ikke at købe den. Den er mere effektiv og mindre besværlig end vores almindelige støvsuger.”


Angry Mama gør mikrobølgeovnen ren

Alle ved, at mor kan blive sur hvis der ikke er gjort ordentligt rent, måske især i mikrobølgeovnen hvor det hurtigt kan gå helt galt. Det har Angry Mama en hurtig løsning på.

Bare fyld hende med eddike og vand, giv hende fem minutter i mikrobølgeovnen. Det eneste, der er tilbage for dig, er at tørre af med en fugtig klud. 

Sådan gør du mikroovnen ren på få minutter – helt uden kemikalier


Cool Mama tager sig af køleskabet 

Mens Angry Mama tager sig af den beskidte mikrobølgeovn, som nævnt herover, er hendes søster, Cool Mama, kun optaget af køleskabet.

Særligt den lugt, nogle fødevarer kan efterlade i køleskabet. Det vil hun ikke finde sig i, så fyld hende med bagepulver og slip for lugten.

Bagepulveret absorberer lugten og sørger for, at fødevarerne ikke tager smag af hinanden. 

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.