10 millioner: Kendt TV-kok køber lejlighed i København

Den kendte TV-kok Bo Bech har nemlig netop lagt ti millioner kroner for en 191 kvadratmeter stor lejlighed med udsigt til Søerne i København. Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Lejligheden var udbudt til salg hos liebhavermæglerkæden Ivan Eltoft Nielsen for 11,5 millioner kroner – og dermed har Bech altså fået halvanden million kroner i rabat på sine nye kvadratmeter.

Påtænker Bo Bech at flytte ind i sin nyerhvervede lejlighed, kommer der ikke til at være langt på arbejde for den 47-årige restauratør. Bechs restaurant Geist ligger nemlig bare to kilometer fra den nye adresse.

Bo Bech kunne ikke redde dem

Store handler
Sidste år blev den dyreste lejlighed nogensinde solgt i København. Kvadratmeterne der ligger ud til Københavns Havn gik for 28,5 millioner kroner – og den størrelsesorden har vi ikke helt nået i år.

2019’s hidtil dyreste lejlighed er nemlig handlet for 23 millioner kroner, da en ligeledes kæmpestor ejerlejlighed på næsten 300 kvadratmeter blev solgt i juni-måned. Det viser data fra Boliga.dk.

Lejligheden ligger i Lille Strandstræde i det indre København – ganske tæt på en anden lejlighed, der kan vise sig at blive landets største lejlighedssalg. I nabogaden Store Strandstræde er Joe and the Juice-stifteren Kaspar Basses lejlighed nemlig udbudt til salg for 50 millioner kroner.

Se Danmarks dyreste lejlighed på Boliga.dk

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.