Få gang i nye boligprojekter

men kommer du aldrig rigtig i gang? Hvis du endelig har fået motivationen til det, er det bare at skyde nogle projekter i gang. Men hvor skal du starte, og hvad skal du i det hele taget lave?

Nyt badeværelse

Er det dit badeværelse, der trænger mest til en forandring, kan du starte der. Du kan vælge at tage den hele vejen og få helt nye badeværelseselementer, eller du kan nøjes med at tage på en shoppetur og købe lidt nyt lækkert såsom nyt badeforhæng, sæbedispenser og badebåde. Hvis du tager den hele vejen, vil du højst sandsynlig få brug for en VVS’er. Tjek Kruses VVS & Varmeteknik. De laver VVS-reparationer.

Ny stue

Er du mere i humør til en forandring i din stue, kan du også gøre forskellige ting. En klat maling vil altid kunne gøre meget for et rum. Hvis du blot er ude efter at gøre rummet mere hyggeligt, kan du tilføje nogle planter, stearinlys, nye sofapuder og et lækkert sofatæppe.

Nyt køkken

Ligesom med badeværelset, har du i køkkenet flere muligheder. Har du mod på et helt nyt køkken, er det bare med at komme ud og købe et. Hvis du gerne vil skabe en forandring, men budgettet ikke rækker til en total udskiftning, kan du selv male alle låger og udskifte alle greb.

Nyt soveværelse

Er det soveværelset, der trænger til en kærlig hånd? Du bruger så mange timer der, at det kun er fedest, hvis det er et hyggeligt rum, hvor der er rart at være. Gør det hyggeligt med flere ting på væggene, varmere lys og flere puder i sengen. Du kan eventuelt gøre noget for, at der kommer flere farver, da det vil gøre rummet mere livligt.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.