Fra Westeros til Nordsjælland: Pilou Asbæk køber sommerhus

Ikke mere Westeros, ikke mere kindskæg og hofmytterier – i stedet er sommeren foregået på lidt andre slagmarker: det danske boligmarked.

Det oplyser boligsitet Boliga.dk.

I hvert fald er Asbæk og hustruen Anna Bro blevet de nye ejere af et sommerhus i Nordsjælland – nærmere bestemt i Jægerspris i Hornsherred.

Selve huset er 50 kvadratmeter stort og ligger på en knap 3.000 kvadratmeter stor grund ikke langt fra havet og badestranden i det attraktive ferieområde.

Over udbudsprisen
Selv om Pilou Asbæk efterhånden har haft flere internationale roller og i et interview i Euroman sidste år om det selvsamme emne sagde:

– Hvorfor kan målet ikke bare være at tjene en fucking masse penge og købe et sommerhus?

Så har det ikke krævet et himmelråbende stort beløb for parret at blive sommerhusejere.

Den nye feriehybel er nemlig blevet deres for en købspris på 1.350.000 kroner. Hvilket er 55.000 kroner mere end den pris, der stod på salgsopstillingen, det viser Boliga.dks. arkivannonce for sommerhuset.

Ikke nok med at sommerhuset blev solgt dyrere end udbudsprisen, så nåede det også kun at være til salg i 12 dage, før det blev solgt.

Pilou Asbæk og Anna Bro er vant til at håndtere hurtigere handler. I 2017 solgte de deres daværende Nørrebro-lejlighed på blot fire dage og til 200.000 kroner over udbudsprisen. I dag bor parret på Christianshavn.

Se Pilou Asbæks gamle lejlighed på boliga.dk

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.