Nystrøm og Rasted sælger: Aqua-slot til salg igen

Slottet, der går under navnet Øxenholm, ligger i det naturskønne Birkerød-område Kattehale. Og har man den rette saldo stående på boligbudgettet, kan man altså overtage de succesfulde musikeres tidligere hjemmebane med egne hestefolde, sø og tennisbane – foruden et boligareal på hele 420 kvadratmeter.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Men selv om det nu er anden gang, boligen er på markedet – og Nystrøm og Rasted har justeret prisen i den retning, der er sjovest for køberne, så skal man stadig have den store tegnebog frem, før købsaftalen kan underskrives.

Øxenholm er nemlig udbudt til salg hos ejendomsmæglerfirmaet Irving Jensen & Co. for 28 millioner kroner.

Lynhurtigt salg: Kongeslot handlet til svimlende millionbeløb

Det er da heller ikke bare prisen, der er at finde i den eksklusive ende af Danmarks boligmarked.

Boligarealet breder sig nemlig også over noget så sjældent som børneværelser i forbindelse med husets tårne, et forældresoveværelse med tilhørende påklædningsrum og en afdeling med eget køkken og bad eksempelvis til en au pair.

Til huset hører der en grund, som ifølge oplysninger fra Boliga.dk er over 66.000 kvadratmeter stor og blandt andet altså er med plads til hestehold.

Ifølge oplysninger fra Tinglysningen købte Nystrøm og Rasted sammen landejendommen i Birkerød i 2006 – fem år efter deres bryllup.

Parret meddelte i foråret 2017, at de var gået hver til sit – og hen over sommeren udbød de deres fælles hjem til salg første gang. Ifølge ugebladet SE og HØR er Lene Nystrøm flyttet til Allerød.

Se Øxenholm Slot her.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.