300.000 kr. i rabat: TV-vært har solgt sin strandvejsvilla

Tidligere på måneden rundede den tidligere Boogie-vært nemlig det runde hjørne – og blot ganske kort tid forinden gik handlen af Herforths Skovserhus i Charlottenlund gennem Tinglysningen.

Det skriver boligvisningssitet Boliga.dk.

Huset blev sat til salg i slutningen af 2018, og efter fem måneder på markedet kunne Nybolig Charlottenlund atter hente deres til salg-skilte på adressen.

Huset blev nemlig solgt i maj i år for 7,3 millioner kroner, hvilket er 300.000 kroner under den udbudspris, mægleren havde sat huset til salg for.

10 millioner: Kendt TV-kok køber lejlighed i København

Stigende priser i et af Danmarks dyreste områder
Herforth-familien, der foruden Mikkel tæller fruen Lucinda og parrets to børn, købte selv adressen i 2014 – dengang lød prisen på 5,6 millioner kroner. Men priserne i den mondæne kommune er da også kun steget siden.

I første halvår 2019 er Gentofte således det dyreste sted i landet at investere i en villa eller et rækkehus, oplyser Boliga.dk.

Her lyder den gennemsnitlige salgskvadratmeterpris nemlig på 51.268 kroner, mens de tilsvarende kvadratmeter for fem år siden blev solgt for 41.313 kroner pr. styk.

Mikkel Herforth, der både har været vært på programmer somGo’ morgen Danmark” ogDanmark har talent”, har skiftet posten foran kameraet ud med en plads bag. Den 40-årige familiefar arbejder nemlig for øjeblikket som producer.

Se Herforths tidligere hjem på boliga.dk.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.