Ny på markedet: Kunstner sætter ekstravagant Nyhavnlejlighed til salg

Medmindre man har flyttekasserne spækket med dekorerede jagttrofæer og kunstværker iøvrigt – skiller Angelos hjem sig nemlig særligt ud på salgslisterne.

Ikke alene er der tale om en 189 kvadratmeter stor, helt moderniseret lejlighed – adressen er også blandt de dyreste lejligheder, der netop nu er til salg i København.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Handlen står Lokalbolig City for – og i deres salgsannonce beskrives Angelos hjem da også som en lejlighed,der imponerer på alle parametre”.

Flere køb og salg
Ifølge Boliga.dk’s oplysninger købte Morten Angelo adressen i Nyhavn tilbage i 2017.

Den gang lød prisen på lejligheden, der tidligere har været ejet af blandt andre kendisfrisøren Gun-Britt, på 8,5 millioner kroner.

Blot en månedstid forinden havde Angelo solgt sin anden, ekstravagante lejlighed i København.

Efter at have været on/off på markedet kunne kunstneren, der blandt andet også står bag luksus-natklubben Lusso, nemlig kalde sig sælger i foråret 2017. Den lejlighed solgte han for 12,5 millioner kroner.

Selvom kvadratmeterpriserne på særligt hovedstadens ejerlejligheder er kommet trægt fra start i år med et lille prisfald sammenlignet med sidste år, er København stadig blandt landets dyreste kommuner.

Faktisk er det kun de gennemsnitlige salgskvadratmeterpriser i én anden kommune, der overgår hovedstadens – og det er blandt naboerne i Frederiksberg.

I første kvartal gik en gennemsnitlig kvadratmeter lejlighed i Frederiksberg Kommune således for knap 43.800 kroner, mens en tilsvarende i Københavns Kommune blev solgt for næsten 40.500 kroner.

Se Angleos lejlighed her.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.