Rasmus Seebach har solgt til kendt fodboldspiller: Så meget fik han for Frederiksberg-villaen

Rasmus Seebach har nemlig netop solgt sin 234 kvadratmeter store villa på Frederiksberg for 16.975.000 kroner. Hvilket er 8.775.000 kroner mere end han gav for villaen, da han stod som køber i 2013.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Dengang lød salgsprisen på 8,2 millioner kroner, hvilket var lige knap 1,3 millioner kroner mindre end den pris, huset var blevet udbudt til salg for.

Rasmus Seebach har da også gjort lidt ved ejendommen, siden han købte den.

Da adressen i 2013 overgik til de musikalske hænder, var der nemlig tale om et rødt murstenshus med farvede, blyindfattede vinduer. I dag fremstår huset derimod hvidpudset – og med et generelt mere moderne udtryk.

Præcis hvad Seebach har gjort ved ejendommen, er dog ikke til at sige. Huset er nemlig solgt uden at have været udbudt offentligt til salg.

På købersiden af handlen er navnet heller ikke helt ukendt. Ifølge Boliga.dks oplysninger er det nemlig fodboldspilleren Anders Lindegaard, der skal rykke ind på adressen.

Gevinst på hjemmebanen: Fodboldveteran har solgt sin eksklusive lejlighed

Flyttet til Nordsjælland
Ifølge eb.dk har Seebach byttet sin barndomsbydel, Frederiksberg, ud med Nordsjælland, hvor han med sin kæreste Julie Teglhus midlertidigt har indkvarteret sig hos noget af hendes familie.

Der er dog også gået rygter om, at parret har købt en liebhaver-ejendom i Hellerup.

Sammen fik Rasmus Seebach og Julie Teglhus sønnen Holger tilbage i 2017, mens danskerne for alvor kom på fornavn med Rasmus Seebach i slutningen af 00’erne, hvor han storhittede med nummeret “Engel”.

Drømmer man i dag om at rykke i villa på Frederiksberg, kræver det da også, at man har kunnet smide lidt hits – eller som Lindegaard nogle fodboldmillioner – ind på opsparingen.

For øjeblikket er der nemlig bare 25 huse til salg i kommunen – det billigste koster godt 8,9 millioner kroner, mens det p.t. dyreste hus udbudt til salg i hovedstadskommunen står til 45 millioner kroner.

Se villaer til salg på Frederiksberg Boliga.dk.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.