Over 200 kvadratmeter: VM-guldvinder sælger Valby-villaen

Der er banket fjerbolde over nettet og høstet stribevis af medaljer. Men nu skal det 25-årige badmintonstjerne Viktor Axelsen til at prøve kræfter med en noget anderledes disciplin.

Axelsen, der både har vundet EM- og VM-guld og bronze ved OL, har nemlig netop udbudt sin store villa i Valby i København til salg for 10.245.000 kroner.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Huset ligger i Valbys Forfatterkvarter og fordeler sine kvadratmeter på tre etager og en kælder. I salgsopstillingen fra RealMæglerne Hanne Løye, der har villaen til salg, beskrives adressen som smuk, imponerende og fyldt med masser af atmosfære.

Rasmus Seebach har solgt til kendt fodboldspiller: Så meget fik han for Frederiksberg-villaen

Tøvende marked
Handelsaktiviteten på det københavnske boligmarked har været noget trægere i år end tidligere. Antallet af solgte huse i Hovedstaden er faldet med fem procent fra første halvår 2018 til samme periode i år, og når det kommer til salget af ejerlejligheder, lyder faldet på syv procent. Det viser tal fra Boliga.dk.

Men selvom der er lidt længere mellem handlerne i hovedstadskommunen – og den gennemsnitlige salgstid også er steget med godt en uge – så er de københavnske huspriser fortsat helt i top.

I gennemsnit er en enkelt huskvadratmeter i Københavns Kommune solgt for godt 42.600 kroner i år. Det er kun overgået af gennemsnitspriserne i nabokommunen Gentofte, hvor en huskvadratmeter i årets første halvdel løb op i næsten 51.800 kroner.

Viktor Axelsens hus i Valby er udbudt til salg med en kvadratmeterpris på godt 48.550 kroner – når det tilhørende erhvervsareal ikke regnes med – men det til trods er prisen gennemsnitlig for det populære område.

Ifølge Boliga.dk’s oplysninger købte badmintonspilleren selv villaen i sommeren 2018 og har efterfølgende renoveret ejendommen.

Se villaen på Boliga.dk.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.