Skal du byde? Østjysk friskole skal under hammeren

Som for eksempel Margrethelyst Friskole i landsbyen Falling Skove syd for Odder, der netop er blevet begæret på tvangsauktion.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Her er der ikke samtalekøkken eller altan at hente, men i stedet en tidligere folkeskole bygget i 1960 på en 1,7 hektar stor grund med både shelter, bålplads, fodboldbaner og cykelskur.

Senest har ejendommen ifølge salgsopstillingen fra tvangsauktionssitet iTvang.dk fungeret som en friskole for områdets børn med både en SFO og børnehave tilknyttet. Men nu er fremtiden for adressen altså åben for den højest bydende.

Nystrøm og Rasted sælger: Aqua-slot til salg igen

Færre tvangsauktioner
Det sker med jævne mellemrum, at boliger ender i fogedretten af den ene eller anden grund – men der er blevet betydeligt længere mellem de begærede tvangsauktioner end tidligere.

Det viser tal fra Boliga.dk.*

I forhold til 2018 er antallet af begærede auktioner hidtil i år faldet med 17 procent i Region Midtjylland, hvor skolen ligger.  Også på landsplan er der sket en positiv udvikling med et fald på hele 22 procent i antallet af begærede 1.auktioner.

Den nu lukkede friskole skal på auktion sidst i november, hvor man skal møde op i Retten i Aarhus for at byde på ejendommen.

Se Margrethelyst Friskole Boliga.dk

*Boliga.dk har opgjort og sammenlignet antallet af boliger begæret på førsteauktion i perioden 1. januar til 15. oktober i år med samme periode sidste år.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.