Hurtigt videre: Kunstnerpar sætter huset til salg

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Den tidligere forsanger i Turboweekend og ballerinaen, der også har gjort sig som dommer i “Danmark har talent”, har netop sat deres 50’er-hus i den nordsjællandske vandkantsby Helsingør til salg – et hus de købte i efteråret 2018.

Dengang overtog de nøglerne til det mere end 200 kvadratmeter store arkitekttegnede hus med have, overdækket terrasse og et boligareal i forskudt plan for 3,5 millioner kroner.

Et beløb, der formentlig blev hjulpet godt på vej af de mere end 4,6 millioner kroner, de fik for deres villalejlighed på Amager, der blev solgt i starten af året.

Hvis du vil købe Bjerregaard og Lassens nordsjællandske hus i dag, skal du af med lige knap 4,6 millioner kroner – hvilket svarer til en kvadratmeterpris på cirka 22.500 kroner.

Dårligt energimærke? Dét kan koste dig dyrt ved hussalg

Boligområde i opsving
Helsingør er et område, hvor huspriserne er på vej op: I forhold til sidste år er priserne på solgte villa og rækkehuse i første halvår steget med seks procent i kommunen.

Til sammenligning er salgspriserne på landsplan blot steget én enkelt procent. Det viser tal fra Boliga.dk.

Det betyder, at en kvadratmeter i snit bliver handlet for omkring 24.600 kroner i Helsingør – hvilket altså betyder, at du kan erhverve det celebre pars hus til en pris, der ligger en smule under gennemsnittet i kommunen.

Silas Bjerregaard Lassen sang i det danske band Turboweekend, der blandt andet stod bag ørehængerne “Miles and Miles” og “On My Side”. Han har også fortolket andre musikeres værker i det populære tv-program “Toppen af poppen” på TV 2.

Silas Bjerregaard blev gift med danser, model og skuespiller Cecilie Lassen i 2016. Ud over tiden i Den Kongelige Ballet er hun blandt andet kendt som dommer i tv-programmer som “Danmark har talent” og “Danmarks næste topmodel”.

Se salgsopstillingen på Boliga.dk

Se huse til salg i Helsingør på Boliga.dk

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.