17 år på adressen: DR-vært sætter Frederiksberg-hjemmet til salg

Men nu er hun og manden, Benjamin Weber, på vej videre; hjemmet i Fuglebakkekvarteret i den eksklusive københavnske bydel er nemlig netop kommet til salg.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

For at overtage den 102 kvadratmeter store lejlighed – der udgør de to øverste etager af en murstensvilla fra 1909 – skal du hoste op med 7,8 millioner kroner. 

Ifølge Boliga.dk’s oplysninger købte parret boligen i 2002 for to millioner kroner.

Farvel til Hellerup: TV-vært køber rapper ud

Område med kæmpe handler
Frederiksberg er en kommune, hvor man finder nogle af landets allerhøjeste boligpriser. Bydelens dyreste handel hidtil i år er et 234 kvadratmeter stort hus på C.F. Richs Vej, der blev solgt i sommeren for lige knap 17 millioner kroner.

Også ejerlejlighederne skifter hænder for betydelige beløb: i september blev en 276 kvadratmeter stor lejlighed på Frederiksberg Allé solgt for lige over 16 millioner kroner – hvilket er blandt de største lejlighedshandler i området nogensinde.

Med parrets arkitektuddannelser i rygsækken er det ikke overraskende, at Cortzen og Webers hjem i det eksklusive boligområde ikke ligefrem ligner alle andre murermestervillaer i landet.

På de 152 etagemeter finder man således blandt andet en arkitektonisk trappe – og en loftshøjde med kig til næste etage og fritlagte bjælker.

Ane Cortzen er blandt andet kendt som vært på tv-programmerne “TV!TV!TV!”, “Made in Denmark” og “Vogternes råd”. Lige nu er hun aktuel i DR’s kultursatsning “K2”.

Se salgsopstillingen på Boliga.dk

Se andre villalejligheder til salg på Frederiksberg Boliga.dk

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.