Køb en bid af “Matador“: Agnes’ byhus er til salg

Er du en af de mange danskere, der er rigtig glad for tv-serien “Matador” og med jævne mellemrum citerer Røde, Maude eller Misse, så har du mulighed for at købe en bid af Korsbæk – endda med rabat.

Huset, som i serien tilhører den tidligere stuepige Agnes – der lige så langsomt overtager mere og mere af ejendommen, som hendes virksomhed vokser – er nemlig blevet sat ned i pris efter otte måneder på markedet.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

I “Matador” ligger det gule bindingsværkshus i den søvnige købstad Korsbæk – som bliver vendt på enden ved ankomsten af den driftige Mads Skjern – men i virkeligheden ligger det i kystbyen Køge syd for København.

Og nu kan du købe det 114 kvadratmeter store byhus for 5,1 millioner kroner: 650.000 kroner under den originale udbudspris, der er sat ned ad to omgange.

30 ting, du ikke vidste om “Matador”

Historisk bolig i fremgangsområde
Selv om byhuset udefra meget godt ligner Agnes’ og Rødes – så er sagen en lidt anden indenfor.

De fem værelser, som spreder sig over to etager, er nemlig – ifølge salgsmaterialet fra mæglerfirmaet Allan Folmer – blevet renoveret løbende over de seneste år.

Huset ligger i Køge Kommune, der har oplevet fremgang på boligmarkedet de senere år. Fra 2018 til 2019 steg salgskvadratmeterpriserne på husene i området med næsten ti procent, hvilket betød at villaerne og rækkehusene i gennemsnit blev handlet til  en kvadratmeterpris på 20.182 kroner sidste år.

Det viser tal fra Boliga.dk.

Agnes’ hus er dog ikke det eneste hus fra hitserien, der til salg i øjeblikket: Du kan også købe Mads Skjerns pragtvilla ved Furesøen i Holte i Nordsjælland til den svimlende udbudspris på 42,5 millioner kroner.

Se Agnes’ hus på Boliga.dk

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.