Farvel til Sydals: Komiker sætter sit vilde kunstnerhjem til salg

Det kan snart være slut med at slå ud med armene på Sydals åbne vidder for den folkekære entertainer Thomas Eje.

Sammen med hustruen og kunstmaleren, Katherine Scrivens Eje, har han nemlig netop – efter mere end ét årti på adressen – udbudt sin farvestrålende landejendom på den sydjyske ø til salg.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Multikunstneren Thomas Eje købte i 2008 den nedlagte landejendom, der i dag inkluderer Kulturhus Harbæksgaard.

Det består ifølge salgsmaterialet fra liebhavermæglerkæden Lilienhoff blandt andet af et stort galleri, en riddersal og en koncertsal med bar og backstagelokaler.

Kreativiteten fortsætter indenfor i det 410 kvadratmeter store stuehus, hvor der er både et orangeri og et – og så ligger hele baduljen på en næsten 9.000 kvadratmeter stor grund.

Solgt! Komiker sælger sommerhuset under prisen

Hvad skal det koste?
Dengang kunstnerparret købte ejendommen, smed de 2,7 millioner kroner for ejendommen. Nu – 12 år senere – kan du købe villaen med otte værelser, kulturhuset og beliggenheden på “den grønne ø” for 4,6 millioner kroner.

Den udbudspris betyder, at Eje-parrets villa er det sjettedyreste hus, der lige nu er udbudt til salg på Als, ifølge Boliga.dk.

Det dyreste er et mere end 280 kvadratmeter stort byhus fra 1897, der ligger i Sønderborg med udsigt til bugten og Sønderborg Slot. Det er udbudt til salg for lige under otte millioner kroner.

Thomas Eje har udfoldet sine kunstneriske talenter som både musiker, skuespiller, entertainer, kunstmaler og sanger.

Mange kender ham nok især fra makkerskabet med Anders Bircow og Preben Kristensen i Linie 3, som debuterede på TV i 1980, men Eje kan dog også skrive stemmen til rummanden Buzz Lightyear i “Toy Story”-filmene på cv’et.

Se Thomas Ejes kunsterhjem på Boliga.dk

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.