Årets største handel? Rigmand sælger strandvejsvilla

Rabat, tilbud, kup.

Kært barn har mange navne, og det er nok de færreste danskere, der kan stå for muligheden ved at spare lidt penge – måske særligt, hvis det, man kigger på, er meget dyrt.

Måske er det netop rabatten, der har tiltrukket køberen af Noa Noa-stifteren Harald Holstein-Holstenborgs kæmpestore millionvilla i Espergærde.

Det er i hvert fald ikke mere end en måned siden, at den svimlende udbudspris på 50 millioner kroner blev sænket med fem millioner – og nu er den 726 kvadratmeter store villa med havudsigt blevet solgt.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Huset fra 1930 byder – ud over det store boligareal med herskabelige detaljer som stuk, porcelænskaminer og stukloft – på en garage med en lejlighed, et badehus og en badebro med direkte adgang til bølgerne i Øresund.

Liebhavermægleren Ivan Eltoft Nielsen bekræfter salget af rigmandens hjem i Nordsjælland, men har ikke yderligere kommentarer til handlen eller prisen.

Dyreste handel i år?
Den præcise salgspris på Holstein-Holstenborgs strandvejsvilla må vente til handlen tinglyses, men med en sidst kendt udbudspris på 45 millioner kroner, kan det ifølge Boliga.dk gå hen og blive den største villahandel i år.

Her lidt over to måneder inde i året er den hidtil dyrest solgte villa i 2020 en 444 kvadratmeter stor en af slagsen fra 1992 på Vedbæk Strandvej lige ned til vandet.

Den svimlende salgspris lød på hele 38 millioner kroner – altså syv millioner kroner under “prisen” på Noa Noa-rigmandens villa.

10 millioner kroner længere nede af skalaen ligger den næstdyreste hushandel i år: En herskabelig villa fra 1889 i Hellerup.

Her blev et 250 kvadratmeter stort hus på Carolinevej solgt for 22,5 millioner kroner efter tre måneder på markedet.

Harald Holstein-Holstenborg stiftede Noa Noa med broderen Lars Holstein-Holstenborg. De solgte koncernen for over et årti siden – et salg der ifølge Berlingske har været med til at placere dem i top-100 over Danmarks rigeste.

Se rigmandens strandvejsvilla på Boliga.dk 

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.