Sådan pifter du hjemmet op på budget

Det er dog ikke en umulig opgave at gøre hjemmet både moderne, lækkert og hyggeligt på budget – det handler blot om at købe møbler de rette steder, og kun ofre penge på de håndværksmæssige projekter, der giver hjemmet ekstra værdi for dig og din familie. Læs videre og bliv klogere på, hvordan du skal bære dig ad.

Prioriter hvad der skal fikses

Inden du begynder at finde nye møbler til hjemmet, skal du se på de helt basale elementer i hjemmet – skal der males? Skal der skiftes gulv, eller skal der nye vinduer i huset? Så snart du har ’fundamentet’ på plads, kan du begynde at lege med nye møbler og interiør. Hvis ikke grundelementerne i huset er på plads, kan nok så mange fine og dyre møbler ikke skjule de største ar og slid i hjemmet. Du kan eksempelvis kontakte https://gulvkanonen.dk/, hvis dit gulv trænger til en overhaling – disse penge kan være givet utrolig godt ud, da du er garanteret et flot og vedligeholdt gulv i rigtig mange år fremover. Og når du alligevel skal skifte møbler ud og muligvis også svinge en malerpensel, kan du ligeså godt få fikset gulvet med det samme. Hvis du venter, kan det hurtigt blive en komplet uoverskuelig opgave, hvor alle hjemmets møbler skal flyttes.

Drop de dyre designermøbler

Hvem siger, at hjemmet absolut skal være fyldt med dyre designermøbler? Hvis du ikke har et nært forhold til dyre mærker, kan du ofte finde møbler og interiør i et ligeså fedt og tidløst design, som de store møbelhuse – og du kan spare flere tusinde kroner. Du kan gøre klogt i at købe dine møbler hos de store danske supermarkeder og hypermarkeder som eksempelvis Føtex eller Bilka. De er altid på pletten med design, der matcher tidens trends, samtidig med at der ikke er en finger at sætte på kvaliteten til den pris, du betaler for produktet – find det brede udvalg her og gå på opdagelse i de mange muligheder, du har for at indrette dit hjem.

Tænk i alternative løsninger

Hvis du, ligesom så mange andre danskere, gerne vil have et unikt hjem, som afspejler dig og din familie, kan du gøre klogt i at tænke ud af boksen, og tage nogle chancer hvad angår hjemmets indretning. Tænk alternativt og tag chancer, så dit hjem bliver unikt, hyggeligt og personligt. Og husk, det behøver ikke at koste flere tusinde kroner at finde på mindre indretningsløsninger og hjemmelavede løsninger, der kan give hjemmet karakter og personlighed – det gælder blot om at tage chancer og kaste sig ud i et DIY-projekt eller to.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes
1