Sådan pifter du hjemmet op

Lån penge til en ny bolig

Hvis du akut står og mangler penge – ikke kun til nye ting til dit hjem – men til en helt ny bolig, kan det blive nødvendigt for dig at låne penge til et nyt hjem. Det kan være, du skal flytte sammen med din kæreste eller flytte fra ham eller hende. Læs mere her, om hvor mange penge du kan låne til din nye bolig, og hvad du kan bruge dem på. Mulighederne er mange, så du kan skabe dig et hjem, hvor du føler dig tryg og sikker. Du kan også gøre brug af de tre tips, som der er beskrevet i resten af denne artikel.

Sælg de ting du ikke længere bruger

Langt de fleste danskere har et loftrum eller et kælderrum fyldt med ting, de ikke længere bruger. Ryd op i dine gemmer og sorter de ting fra, som du ikke længere bruger – på denne måde kan du tjene penge til nye ting, hvis du sælger disse online eller på et loppemarked. Der findes utrolig mange forskellige online portaler, hvor du kan sætte ting til salg, som andre folk i hele landet derefter kan købe. Du kan hurtigt tjene flere tusinde kroner, som du kan bruge på nye ting til hjemmet.

Ny elektronik

Hvis du er mand, er det ikke sikkert, at nye møbler og nips til hjemmet er den rette vej for dig, hvis hjemmet skal piftes op. Det kan i stedet være at en ny computer, PlayStation eller højtalere giver dig mere værdi i dit hjem. Der findes utrolig mange forskellige hjemmesider, hvor du kan gå på jagt efter netop disse ting, men der kan være rigtig mange penge at spare, hvis du vælger den rette hjemmeside. Følg linket her og gå på opdagelse i et væld af forskellige computere, du kan pifte hjemmet op med, som mand.

Hvis du mangler en ny smartphone, kan du ofte også med fordel aflevere din nuværende smartphone og således tjene en smule penge på den, som trækkes fra prisen på din nye telefon.

Giv garderoben nyt liv

Garderoben er også en del af hjemmet, og hvis du er kvinde, drømmer du sikkert altid om en ny garderobe eller nyt tøj, sko og accessories. Hvis pengene er små, er det ofte begrænset, hvor meget nyt tøj man kan købe – men hvis du intet har imod at gå i brugt tøj, er mulighederne mange online, for at finde moderne og næsten ubrugt tøj, som du kan pifte garderoben op med. Der findes både hjemmesider dedikeret til dette formål, men også utallige grupper og sider på Facebook og Instagram.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes
1