Lifecoach: 15 tegn på din partner er den “rigtige”

Din partner skal have mål. Ellers kommer du til at kede dig - eller have en følelse af at have din partner på slæb igennem dit liv.

Din partner skal have mål. Ellers kommer du til at kede dig - eller have en følelse af at have din partner på slæb igennem dit liv.

Der findes nogle vigtige ting, som man skal huske på, når man vælger en kæreste. Den huskeliste gælder for både mænd og kvinder. Og kender man ikke til punkterne, kan man være dømt til at spilde tid og følelser på de forkerte mennesker.

1. Forholdet skal være let fra begyndelsen. Fra det første minut. Det skal føles, som om I har kendt hinanden i 100 år og kan snakke om alt.

2. Ærlighed og lyst til at åbne sig for hinanden er alfa og omega for at kunne starte et forhold.

3. Du skal føle seksuel tiltrækning lige fra starten af jeres forhold. God sex fylder 10% af forholdet, og 90%, når sex ikke fungerer.

4. Der skal være en 100% accept begge veje i forholdet. Lad vær med at tænke, at “med mig bliver hun/han anderledes”. Vær ærlig over for dig selv om, hvilke personlighedstræk og vaner du kan acceptere ved din partner, og hvilke du aldrig ville kunne acceptere.

Forskning afslører: Det ser vi efter hos en partner

5. Elsk personen for, hvordan du føler, når du er sammen med ham/hende. Og ikke kun for at hun/han ser godt ud, intelligent osv.

6. Elsk dig selv lidt mere, end du elsker din partner. Find ud af, hvad du accepterer, og sæt grænser ved, hvad du ikke gør.

7. Vælg en, der deler dine værdier med hensyn til børn, kønsroller, penge, religion, livsstil, boligsituation osv. Hvis du vil have et barn, og din partner ikke er interesseret, ombestemmer han eller hun sig i de fleste tilfælde ikke.

Parforhold

Kan din partner grine af sig selv? Foto: Colourbox

8. Personen skal helst være positiv og kunne grine af sig selv. De, som kan grine, er lettere at være sammen med.

9. “Vores” mennesker bliver hos os. Lad være med at være bange for at miste. Lyt til dig selv. Vis hvem du er. Vær ærlig over for partneren og dig selv.

Fem vigtige spørgsmål til din utro partner

10. Det er meget enkelt: Forholdet skal bringe dig glæde. Hvis der er for mange krav, tilpasninger, bebrejdelser, diskussioner, utilfredshed og vrede indblandet, så drop det. Livet er for kort til den slags parforhold.

11. Udviklingsniveauet og lysten til at udvikle sig spiller en stor rolle. Din partner skal være inspirerende for dig, og du skal kunne inspirere din partner.

12. Din partner skal have mål. Ellers kommer du til at kede dig – eller have en følelse af at have din partner på slæb igennem dit liv.

13. Få orden i dit eget liv, inden du begynder at lede efter en partner. Hvis din partner tror på, at det er dig, som skal gøre ham/hende lykkelig, så har man et problem, hvis man ikke ved, hvor man selv står.

Her 5 ting du får MEGET svært ved at ændre hos din partner

14. Din partner skal kunne lytte til dig, og det skal helst være gensidigt. Det er vigtigt at føle sig hørt. For nogen er det noget af det vigtigste for at føle sig elsket.

15. At elske hinanden og at være bedste venner er en stor gave. Vis respekt og giv plads.

Og til sidst … Lad være med at gå ind i et komplekst forhold. Den slags forhold passer til dem, som har masser af tid og keder sig. Du fortjener det bedste.

2.544 kvinder blev spurgt om, hvilken krop deres sexpartner skulle have – svaret var overraskende

OM NATHALIE DAHL

Life coach Nathalie Dahl Anturi Life Coaching 1

  • Lifecoach, foredragholder, forfatter, skribent og inspirator
  • Mere end 20 års erfaring indenfor rådgivning og vejledning i lykke i hverdagen.
  • Certified Master Life- og NLP Coach 
  • Grundlægger af Anturi Life Coaching og har et mål om at hjælpe mennesker til at få mere lykkelige liv.

 

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.