Hold romantikken i live og forkæl din mand

Foto: PR

Foto: PR

Et parforhold kræver hårdt arbejde, siges det. Børn, arbejde, træning og dagligdagspligter kan hurtigt sætte en stopper for romantikken i et forhold. Men faktisk kan du med ganske få tiltag holde romantikken i live og samtidig give din mand lidt forkælelse. Det går naturligvis begge veje i et forhold, men hvis du synes, at forholdet kun bruge lidt pleje, kan du tage første skridt til lidt mere romantik i luften.

Overrask med gaver eller begivenheder

Det kræver ikke meget at vise hinanden lidt ekstra kærlighed og forkælelse. Det er altid dejligt at få gaver til jul og fødselsdag, men det er altså ekstra skønt at få en uventet gave. Overrask ham med en lækker blazer eller et par jeans fra Sunwill.eu, der har et bredt udvalg af mode til den stilbevidste mand. Læg gaven i hans klædeskab – det vil med garanti overraske ham, når han åbner det.

Du kan også købe koncertbilletter til hans yndlingsband og stikke i pungen som en overraskelse næste gang, han tror, han skal punge ud.

En anden måde at vise at du holder af ham på, er at arrangere en surprise-party for ham til hans næste fødselsdag. Du skal dog være sikker på, at han er typen, der kan lide den form for overraskelser – det er nemlig ikke for alle. Kan han ikke det, går forkælelsesdelen lidt i vasken.

Giv ham søde hilsner og kærlighedserklæringer

Men en overraskelse behøver ikke bestå i gaver, der har kostet noget. Du kan også lægge en lille sød hilsen i hans jakkelomme eller i madpakken. Det vil skabe smil og glæde hos ham, når han åbner pakken til hans ellers lidt kedelige leverpostejsmad. Det er dejligt at blive overrasket og bekræftet i, at du elsker ham og tænker på ham – også selvom han er en stærk mand.

Det kan være den klassiske ’Jeg elsker dig’-note eller en mere intern ting, I har sammen. Du kan også vise din kærlighed ved at lægge en hjerteformet agurkeskive i hans madpakke – det er kun fantasien, der sætter grænser for dine muligheder for at vise ham din kærlighed.

Vis ham omsorg

Det er vigtigt for ethvert forhold, at partneren viser kærlighed og omsorg. Har han haft en hård dag på job? Så find massageolien frem og giv ham en omgang massage. Eller lyt ganske enkelt til ham, når han fortæller om din dag. Vis, at du er nærværende, interesseret og nysgerrig på, hvad han har at fortælle.

Du kan også vise ham mere moderlig omsorg ved at tage dig godt af ham, hvis han har ekstra ondt i håret efter en tur ude med kolleger eller kammerater. Køb morgenbrød eller lav en lækker morgenbrunch med æg, pølser og bacon og server på sengen. Hent også tabletten og sæt hans yndlingsserie på, så er der for alvor dømt hygge i sengen på trods af tømmermænd.

 

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.