Oplevelser i byen
Nyheder, debat og guides fra København
Lokale ugeaviser
Københavns erhvervsavis

Derfor får du ikke solgt din bolig

Sådan får du hurtigst solgt din bolig

Sådan får du hurtigst solgt din bolig

Det er i sommerhalvåret, at der for alvor er skub i boligsalget. Er du en af dem, der går med nye boligdrømme, men som venter på, at din egen bolig bliver solgt, kan vejen føles lang, og det kan være på tide selv at gøre noget.

Har din bolig ligget til salg i mere end tre måneder, er det ifølge Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk, på tide at kigge på lidt på din bolig. Der er især tre forskellige parametre, der gør sig gældende, når det handler om at få solgt hurtigt. Heldigvis er de tre parametre ofte ret lette at gøre noget ved.

Få tips til, hvordan du gør din bolig harmonisk og indbydende på madogbolig.dk.

– Hvis boligen ikke bliver solgt inden for de første tre måneder, den er på markedet, så har det tendens til at trække ud. Ofte er det svært at sige med sikkerhed, hvorfor boligen ikke sælger, men nærmer man sig en liggetid på de tre måneder, kan man overveje, om man skal skrue på et eller flere af boligens parametre, siger Birgit Daetz.

Birgitte Vosper, som er indehaver af boligsiden Busy Bees Boligstyling, har specialiseret sig i at gøre boliger klar til salg, og ifølge hende er tre ting, der kendetegner de boliger, der ligger til salg i lang tid: Prisen er for høj, billederne af boligen er ikke indbydende nok og sælger er ikke klar til at sælge.

Hvordan fremstår din bolig?

Nok kan farven på væggene males over, og alle møbler og interiør bliver skiftet ud, når køber flytter ind, men det er ikke altid, det er til at gennemskue for de boliginteresserede, hvordan den skrællede bolig ser ud.

Få 11 tips til, hvordan du får solgt din bolig på madogbolig.dk

Vil du sætte gang i boligsalget, så tænk over, hvordan din bolig fremstår. Ryd op, gør boligen indbydende og vær ikke bange for at svinge malerpenslen, hvis væggene trænger – det gør det nemmere for køber at se bort fra indretning og stil.

– Ejendomsmæglerens fotografer tager tit gode billeder, men der er ikke deres job at rydde op eller fortælle sælger, hvordan han eller hun får det bedste frem i boligen. Kan du som sælger ikke selv knække koden til, hvordan du får din bolig til at præsentere sig bedst, kan du kontakte en stylist og få gode råd, siger Birgitte Vosper.

Sådan får du dit hjem til at virke meget større. Se rådene på Madogbolig.dk

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes