Sexolog: Det gør du forkert i sengen

Kender du også til dét, at udfoldelserne i sengen endte med ikke at blive helt så hotte som forventet?

Kender du også til dét, at udfoldelserne i sengen endte med ikke at blive helt så hotte som forventet?

Kender du også til dét, at udfoldelserne i sengen endte med ikke at blive helt så hotte som forventet? Så er du ikke alene, slår sexolog og parterapeut Maj Wismann fast.

– Dét, der typisk giver de største skuffelser i sengen, handler om forventninger, der ikke bliver indfriet, fortæller hun til Oestrogen.dk, og fortsætter:
– Rigtig mange har meget store forventninger til, hvad sex egentligt skal være, hvordan det skal føles, hvor vildt det skal være, og hvor ofte det skal dyrkes. Men mange kan ikke leve op til det, og mange kæmper tillige med en sexlyst, der heller ikke altid er i top.

Sexolog: Det savner danske mænd i sengen. Læs mere på Femina.dk

Mænd er tit for hurtige

Gennem sine efterhånden mange år som sexolog og parterapeut har Maj Wismann fået et godt indtryk af, hvor det er, det som regel går skævt i sengen – i hvert fald for os danskere, men sikkert også de fleste andre steder i verden:

– Mænd kan have en tendens til at være lidt for hurtige til at berøre de hotteste erogene zoner, og har ikke helt forstået, at mange kvinder lige skal varmes op først og pirres, så tændingen stille og roligt stiger. Og SÅ kan de gå på de erogene zoner. Mange mænd drømmer om, at hun tigger dem om, at han ’går ordentligt i gang’, om man så må sige, og det får de altså udelukkende ved, at de pirrer og leger og driller og tænder hende, så hun til sidst er ved at eksplodere. Men det er der mange, som glemmer, forklarer sexologen.

Ifølge Maj Wismann skal vi nemlig tænke mere over, hvad vores partner gerne vil have – og ikke hvad vi selv vil.

– Men i bund og grund giver mange mænd jo dét, de gerne selv vil have – og også kvinder. Vi kommer simpelthen til at berøre vores partner, som vi selv ønsker at blive berørt og nu er vi jo RET forskelligt indrettet anatomisk og ret forskelligt indrettet i forhold til tænding, så en god øvelse er at se på, hvad ens partner egentligt gerne vil have, og hvad vedkomne synes er lækkert og så give det, siger hun.

Læs om 10 ting, kvinder IKKE tænder på. Kan du genkende det fra dig selv? Få listen på Q.dk

 Findes den perfekte elsker?

Spørgsmålet er så, om man nogensinde når i mål og bliver den perfekte elsker. Nej, siger Maj Wismann:

– ALLE kan blive en bedre elsker, det er en kunstart, en færdighed, der kan trænes, både generelt, men også i forhold til den specifikke sexpartner, man har, for der kan være store individuelle forskelle på, hvad man gerne vil have i sengen. Men du kan altid blive en bedre elsker. Altid.

Sexstillinger der virker – se det store galleri på Q.dk

 

 

 

 

 

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.