Oplevelser i byen
Nyheder, debat og guides fra København
Lokale ugeaviser
Københavns erhvervsavis

Ked af dine kærestekilo? Derfor bør du elske dem i stedet

Du skal ikke være ked af det, hvis du har taget lidt på i dit parforhold.

Du skal ikke være ked af det, hvis du har taget lidt på i dit parforhold.

Der går altid et par måneder af parforholdet, før man lægger mærke til den. Den lille bule på maven, der er kommet, fordi man hellere vil ligge på sofaen med sin nye kærlighed, mens man spiser is og ser Netflix. Og så er der ikke mange timer tilbage at træne i.

Der er også altid en i nærheden til at overtale en til at bage en kage, putte slik eller chokolade i kurven eller bestille pizza, fordi man hellere vil kysse end koge kartofler.

Efter noget tid går det op for en. Man er blevet kærestetyk, og man prøver at skjule de nye kilo så godt som muligt, men alligevel føles det som om, hele verden kan se dem.

Men det viser sig faktisk, at du skal vise dine nye kilo frem med en vis stolthed. De er nemlig et positivt tegn for dig og din partner.

Partneren, der sover i denne side af sengen, er som regel den gnavne

Derfor skal du elske dine kilo ekstra kærestekilo
Forskerne bag en ny amerikansk undersøgelse ved National Center for Biotechnology Information satte sig for at forske lidt i de “kedelige kilo”, der kommer på, når man slår sig ned i et parforhold.

Deres teori var, at lykkelige par var dem, der var ligeglade med at have taget lidt ekstra på. Årsagen? De følte sig så godt til rette med deres nuværende partner, at de ikke følte en trang til at stå snorlige og dermed tiltrække nye partnere.

Denne teori efterprøvede forskerne på 169 nygifte par over fire år. Og det viste sig, at de havde ret. De par der tog på, var gladest, hvorimod dem, der forblev på deres normalvægt, var mere tilbøjelige til at gå fra hinanden.

Derfor kommer du altid for sent – og derfor skal du være lidt glad for det

Man skal ikke gå all in
Forskerne advarer dog også om at føle sig alt for godt til rette. Det at have det godt i et forhold, er nemlig ikke det samme som at være fysisk sund.

Her begyndte advarselslamperne at blinke, da forskerne frygter, at de lykkelige par, simpelthen har så lille interesse i at se godt ud for andre potentielle partnere, at de lader sig selv forfalde fysisk.

Deres råd er simpelt: Hold dig fit, men fokuser på at være sund frem for at være attraktiv.

5:1-parforholdet er det lykkeligste

Kilde: YourTango

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes