Derfor skal du prutte løs foran kæresten

 At slå en prut foran din partner er faktisk en af de største milepæle i parforholdet.

At slå en prut foran din partner er faktisk en af de største milepæle i parforholdet.

Hvad tror du, er det vigtigste øjeblik i et parforhold? Første gang man kysser?  Når man siger “Jeg elsker dig” for første gang? Flytter sammen? Eller er det, når man slår en prut foran sin partner?

Hvad svarede du? Prutte foran hinanden? Tillykke. At slå en prut foran din partner er faktisk en af de største milepæle i parforholdet, det skriver det amerikanske magasin Mic efter at have undersøgt prutten i parforholdet.

Sådan får du mindre luft i maven: Det fortæller dine prutter dig

At prutte foran sin partner viser, skriver Mic, at man føler sig oprigtigt tilpas omkring en anden person. Det er et helt essentielt øjeblik i ethvert parforhold.

Venter i måneder med at prutte
Mics undersøgelse viser, at 29 procent af de adspurgte personer i deres 20’ere og 30’ere venter mellem to og seks måneder, før de er komfortable med at slå en prut foran deres partner. Næsten hver tiende (9,3%) venter over et år, før de slår deres første prut.

Hver fjerde (25,2%) ville vente mellem seks måneder og et år. 22,4 procent svarer, at de altid forlader lokalet, hvis de skal prutte. Og syv procent af de adspurgte må lide af kronisk mavepine. De svarer nemlig, at de aldrig vil slå en prut foran deres partner.

Derfor SKAL du slå en prut

Undersøgelsen kunne også vise, at hver femte person i et parforhold venter på, at deres partner slår den første prut, før de selv giver los.

Må vi ikke lige huske jer på, hvor vigtigt det er at prutte. Det er vigtigere end det første kys, at flytte sammen og måske endda ægteskabet? Ok, måske ikke. Men det er vigtigt at kunne være sig selv. Så prut løs.

Vi prutter og bøvser: Kan blive et problem for sexlysten

prutterogbøvser

Illustration: Rikke Ahm

 

Oplevelser i byen
Minby.dk - nyheder fra København
Lokale ugeaviser
Københavns erhvervsavis

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.