Ved du, hvordan din brudebuket skal se ud?

BRUDEBUKET

BRUDEBUKET

At blive gift er en helt særlig begivenhed. Af den grund vil de fleste gerne planlægge deres bryllup ned til mindste detalje, da intet bør være overladt til tilfældighederne på denne helt specielle dag. Brudebuketten er ingen undtagelse. En brudebuket skal ikke blot være smuk, men også fremhæve bruden og hendes silhuet på bedste vis. Alle vil bemærke brudebuketten – nogen vil endda håbe på at gribe den, i håb om at blive den næste der skal holde en stor kærlighedsfest, som et bryllup jo lige netop er.

Traditionen foreskriver, at brudgommen vælger blomsterne til brudebuketten og får dem sendt som gave til bruden, imens hun gør sig klar til brylluppet. Denne opgave er bestemt ikke let, da de fleste kvinder kan huske, hvordan deres brudebuket så ud resten af livet.

Er du bange for din kommende husbond vælger forkert? Frygt ej, nedenfor finder du en miniguide til de mest traditionelle former for brudebuketter – det skader jo ikke at give ham et hint eller to med på vejen.

Vælg brudebuket efter brudens kropsform og kjole

Brudebuketter kan fås i alverdens former, størrelser og farver, hvilket gør det muligt at finde en lige efter din smag.

Lille rund brudebuket

Denne brudebuket er perfekt til dig, som ønsker et helt klassisk look, hvor blomsterne i buketten ikke tager for meget opmærksomhed.

Stor rund brudebuket

Denne type brudebuket er perfekt til kvinder, som går op i design og ønsker en brudebuket med et unikt look.

Den bueformede brudebuket

Den bueformede brudebuket passer godt til brudekjoler, som har et stort skørt.

Den dråbeformede brudebuket

Den dråbeformede brudebuket er ligeledes meget klassisk, men med et lille twist. Buketten er perfekt til kvinder, som ønsker at fremhæve talje og barm.

Hvis du ønsker mere inspiration til at vælge den helt rette brudebuket, kan du se Interfloras udvalg af brudebuketter her.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes
1