Københavnsk blomsterhandler ser muligheder i Frederiksberg

Foto: PR

Foto: PR

Sagen er, at rigtig mange af vores kunder har spurgt os, om ikke vi ville binde deres buketter selv og så sende dem til en adresse på Frederiksberg. De synes nemlig, at vores buketter er både flotte og holdbare, og hvorfor så ikke forsøge at undgå lotteriet med en ny blomsterbutik man ikke kender, på Frederiksberg, eller et andet sted i København for den sags skyld.

Derfor har vi taget den op, og er begyndt at tilbyde netop den service. Og når vi så er ude med varevognen, så lad os da fylde den op med skønne blomster, sendt overalt på Frederiksberg. På den måde holder vi prisen for leveringen under de andre store blomsterleverandører og kan samtidig tilbyde, at blomsterne alle sammen kommer fra Amager Blomster. 

Send blomster af høj kvalitet til Frederiksberg og resten af København

Som du måske har lagt mærke til, er kvalitet ikke bare noget vores kunder går op i. Det gør vi også selv. Derfor er det, at vi har besluttet, at vi selv vil stå for at sende blomster i København. Vi køber selv ind på Copenhagen Markets tidligt om morgenen. Så kører vi hjem og ordner varerne, så de kan holde sig og sætter dem i vand i nyvaskede vaser.

Til vores webshop, hvorfra du sender blomster til Frederiksberg, tager vi selv billeder af buketterne, efter at Josie og pigerne har bundet dem. Billederne bliver justeret i forhold til farve og størrelse og så bliver de lagt op på Amager Blomsters hjemmeside sammen med en kort beskrivelse.

Når du så har bestilt din yndlingsbuket, binder vi den selv, og det er derefter vores dygtige og venlige chauffører, det kører rundt i hele det Storkøbenhavnske område med alle buketterne. Så er vi nemlig sikre på, at buketterne ikke bliver vendt på hovedet, eller andre ugerninger, der forkorter blomsternes levetid.

Når du skal sende blomster til København eller blomster til Frederiksberg, er det med andre ord blevet en hel del lettere. Vi skal ikke nyde noget af at aflevere din bestilling til en mere eller mindre tilfældig butik igennem et stort netværk, hvor der alenlang ventetid i kundeservice for slet ikke at nævne fraværet af engagement. 

Friske blomster siden 1921

Vi er bare en lille hyggelig blomsterbutik på Amager, grundlagt i 1921, og med den holdning til blomster, kunder og personale, at vi ligeså godt kan gøre det så godt vi overhovedet kan, for ellers var der ikke nogen grund til at være i det. Det er en af de ting vi går og siger til os selv og hinanden hver eneste dag. Hvis vi ikke brændte for det, kunne vi lige så godt stoppe med det samme.

Og det er faktisk også grunden til, at du ser flere og flere buketter fra os, på vej til en glad modtager. Vi har nemlig travlt, for flere og flere hører om os, vores flotte buketter og vores glade smil, når bare vi kan få lov at arbejde med blomsterne hver eneste dag.

Send blomster til Frederiksberg om søndagen

Ja – vi mener hver dag. Noget tyder på, at Amager Blomster er den eneste blomsterbutik, der sender blomster til København og Frederiksberg hver eneste dag året rundt. Søndage, helligdage og Juleaften inkluderet. Og vi har travlt om søndagen, for der er mange der gerne vil sende blomster, og mange, der har svært ved at fine nogen der kan og vil.

Var du for resten klar over, at vi leverer blomster til alle livets begivenheder? Både de triste og de glade. Og alle dem ind imellem. Vi sender blomster til alle Københavns og Frederiksbergs kirkegårde, kapeller og hospitaler. Ligesom arbejdspladser, børnehaver, rådhuse og svømmehaller.

For at vende tilbage til overskriften, så ser vi muligheder i Frederiksberg. Det gør vi helt ærligt talt, fordi jo kortere der er imellem hvert afleveringssted, jo flere buketter kan vi have med på vores rute rundt i byen. Jo mindre forurener vi og jo mere fornuftigt er det hele vejen rundt.

Desuden mener vi at Frederiksbergs borgere værdsætter en ordentlig buket, der er bundet af friske blomster, med dygtighed og faglighed, så den holder sig længe i modtagers stue. Det er dejligt at sætte en smuk buket i vand og det er dejligt at dufte dens tilstedeværelse i alle dagene, Det er dejligt at se den hver gang man går forbi og det er dejligt at vide, at den er blevet bundet omhyggeligt og ved anvendelse af alle faglige standarder.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.