Oplevelser i byen
Nyheder, debat og guides fra København
Lokale ugeaviser
Københavns erhvervsavis

En ægdonors fortælling: Rebecca giver sine æg til barnløse kvinder

Det er en lille ting for Rebecca Brejner, men for de kvinder og familier, hun hjælper, kan det være en livslang drøm, der endelig går i opfyldelse. Rebecca er nemlig ægdonor.

– Det er trods alt “kun” æg, når jeg giver dem væk. Jeg har ikke nogen følelsesmæssig tilknytning til dem. Jeg vil bare gerne hjælpe andre med at få opfyldt deres drøm om at få et barn, da det også er min egen største drøm. Hvis det var omvendt, og jeg ikke kunne få børn selv, så ville jeg være uendeligt taknemmelig for den hjælp, fortæller Rebecca.

Jomfruhinden: Myter og fakta om kønskransen og en synligt mistet mødom

Fik idéen fra en kollega
Rebecca fik ideen om at blive ægdonor fra en kollega.

– Jeg var nysgerrig og spurgte en masse ind til det, og for hver gang hun svarede, blev jeg mere og mere interesseret.

Syv forskellige kvinder fortæller om de jobfordomme, de dagligt møder

Rebeccas nysgerrighed førte hende ind på flere forskellige fertilitetsklinikkers hjemmeside, hvor hun læste alt, hvad hun overhovedet kunne.

– Min research fik mig også ind på en masse fora, hvor barnløse skrev sammen og udvekslede erfaringer, og jeg blev helt rørt af at læse om dem, hvor det var lykkedes at få et barn ved hjælp af en ægdonor. Jeg tænke, at hvis jeg kunne hjælpe et par til at få deres største drøm opfyldt, så ville det være en helt fantastisk følelse. Før jeg vidste af det, havde jeg kontaktet Copenhagen Fertility Center og skulle til en samtale hos dem.

Hvis du vil vide mere om indgrebet og Rebeccas historie, så læs resten af artiklen på MY DAILY SPACE. 

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes