Her skal du rejse hen på babyferie

Danske børnefamilier tager i stor stil de mindste familiemedlemmer med på vinterferien. Og hos Star Tour finder man flest babyer, hvis flyet har kurs mod Thailand – her er 3 ud af 100 flysæder nemlig befolket med småfolk. Det er med flere længder den højeste andel af babyer blandt alle rejsemål uden for Europa.

Til den kommende vinterferie har Star Tour oplevet en stigning på 20 % af 0-2-årige ombord til Thailand, og det er der ifølge bureauets pressechef en rigtig god grund til:

– Thailand er utrolig let at rejse rundt i med småbørn på armene, og samtidig elsker thaierne børn, som de altid varter op med et stort smil. Samtidig har landet en række børnevenlige hoteller, hvor barnevogne og babymad er lige så naturligt som palmerne på stranden, siger Nikolai Johnsen, der er pressechef for Star Tour.

Læs mere: De 5 bedste steder at dykke i Thailand

 Top-5 børnevenlige udflugter i Thailand
  • Lavvandet snorkling ved Surin Island
  • Jungletur på Koh Lanta
  • Dagsudflugt til Phi Phi Islands med snorkling
  • Pirat-udflugt ved Phra Nang-stranden
  • Besøg på James Bond-øen ved Phang Nga

Thailand ligger ellers i hård konkurrence med feriemål som USA, Caribien, Mauritius og Dubai om danskernes gunst, når det kommer til eksotiske rejsemål. Men ikke desto mindre forventer Star Tour i år, at 175.000 danskere tager på ferie i det sydøstasiatiske ferieparadis. Det er en stigning på 10 % i forhold til 2014.

Og det er netop mulighederne for at rejse rundt til flere forskellige feriemål, der år på år gør Thailand til et hit.

Læs mere: Guide til god opførsel i Thailand

– Danske børnefamilier efterspørger i stigende grad en ferie-i-ferien med flere forskellige typer oplevelser, og der passer et land som Thailand perfekt ind, fordi man kan kombinere ø-hop med by-ferie og se både jungle og strand, siger Nikolai Johnsen.

I alt vælger 35 % af danskerne at bo to forskellige steder på en Thailand-ferie – for tre år siden var det kun 22 %.

thailand-babyferie2

Læs mere: Thailand stadig blandt verdens billigste

Det mest ’hotte’ område lige nu er ifølge Star Tour den såkaldte skærgård kaldet Krabi, der gemmer på en række smukke øer og kyststrækninger.

– Når man har små børn med på rejsen, undgår man helst mellemlandinger eller timelange busture. Derfor har vi som det eneste rejseselskab satset på direkte fly til Krabi, der virkelig er vokset i popularitet de seneste år, siger Nikolai Johnsen.

Et direkte fly til Krabi giver en tidsmæssig besparelse på 3,5 time i forhold til flyvninger til Phuket, hvorfra man skal transporteres videre med bus.

Star Tour forventer i år at sende 30.000 gæster til Thailand.

Top-5 mest populære ferieområder i Thailand
  1. Khao Lak
  2. Kata Beach (Phuket)
  3. Koh Lanta
  4. Ao Nang (Krabi)
  5. Tri Trang / Patong Beach (Phuket)

 

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.