8 ting du ikke vidste om EM 2016

Europamesterskabet i fodbold finder sted i Frankrig fra d. 10. juni til d. 10. juli. I den anledning har hotelsøgesiden www.trivago.dk taget et kig på europæernes hotelsøgninger, for at se, hvem som betaler mest, hvilken nationalitet, der er mest optimistisk, og hvem, som foretrækker at heppe hjemme fra sofaen.

  1. Prisen stiger med 25 procent…

… for et standard dobbeltværelse i de franske værtsbyer på kampdagene. I gennemsnit koster et dobbeltværelse 1.763 kr. på dage, hvor der ikke spilles kamp, og 2.210 kr. på dage, hvor der spilles kamp.

  1. De billigste kampdage…

… er d. 16. juni i Lens (England vs. Wales), d. 14. juni i Saint Etienne (Portugal vs. Island) og d. 17. juni i Saint Etienne (Tjekkiet vs. Kroatien). Gennemsnitsprisen i disse byer på nævnte dage er 1.502 kr.

Advarsel: Du vil måske aldrig have lyst til at sove på hotel igen efter at have set dette

  1. Den dyreste kampdag…

…. er d. 22. juni i Lille, hvor Italien møder Irland. Her koster et dobbeltværelse i gennemsnit 4.159 kr.

em-frankrig

  1. De mest optimistiske fans…

…. er franskmændene. De franske hjemmebanefans har booket hoteller på finale- og semifinaledagene i god tid, så de kan følge EM helt frem til finalen, hvor de forhåbentlig selv deltager.

em-irland

  1. De mest betalingsvillige fans…

… kommer fra Irland. Irerne er villige til at give hele 1.562 kr. i gennemsnit. Derefter kommer schweizerne, som i gennemsnit betaler 1.548 kr., mens Sverige indtager en tredjeplads med et forbrug på 1.540 kr.

Her finder du de billigste femstjernede hoteller i verden

em-ungarn

  1. De mest EM interesserede…

… er fra Ungarn. Ungarere viser størst interesse for at booke hoteller i værtsbyerne på kampdagene. Anden- og tredjepladsen indtages af Irland og Østrig.

em-spanien

  1. De mindst interesserede fans…

… er Spaniere. Sammenlignet med de andre deltagende nationaliteter er spanierne dem der i højest grad bliver hjemme. Italienerne er heller ikke meget for at forlade hjemlandet for at se fodbold i Frankrig.

  1. Deltager ikke i EM men viser stadig interesse…

… gør sig gældende for Skotland, Finland og Holland. Ligesom Danmark har disse lande ikke kvalificeret sig til EM. Til trods for dette søger skotter, finnere og hollændere stadig efter hoteller i værtsbyerne i forbindelse med EM.

Skør, skør verden: Her er de 16 mest bizarre ting gæster har efterladt på hotelværelset

Artiklen bringes i samarbejde med Trivago

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.