Ferien i fare? Kom til at bestille billetter til forkert flyafgang – en måned senere!

Ved bestilling af flybilletter har du ansvaret for at indtaste jeres korrekte data og sikre, at afrejsetidspunktet er det korrekte.

Ved bestilling af flybilletter har du ansvaret for at indtaste jeres korrekte data og sikre, at afrejsetidspunktet er det korrekte.

Hej Camilla

Vi er en familie på fire, der har planlagt en sommerferie til Kreta. Vi bestilte vores flybilletter i god tid, men den anden dag fik jeg en påmindelse om min kommende rejse fra flyselskabet.

Det viser sig, at jeg er kommet til at bestille billetterne en måned senere end planlagt.

Hvad gør jeg? Nu står jeg med fire flybilletter, som jeg ikke kan bruge. Kan jeg få mine penge igen?

Hilsen Lisa

Her er de dummeste ferieklager fra endnu dummere turister

Kære Lisa

Som udgangspunkt er der ikke fortrydelsesret på køb af flybilletter. Ved bestilling af flybilletter har du ansvaret for at indtaste jeres korrekte data og sikre, at afrejsetidspunktet er det korrekte.

Nogle flyselskaber tilbyder dog, at man kan ændre afrejsetidspunktet, så du kan booke billetterne til en måned senere. Det koster oftest et ændringsgebyr og prisdifferensen, hvis de nye billetter koster mere.

Nogle flyselskaber tilbyder også annullering af billetterne, mod at man betaler et annulleringsgebyr. Vær opmærksom på, at i begge tilfælde kan der være opstillet frister for, hvornår du senest kan ændre afrejsetidspunkt eller annullere flyrejsen.

Venlig Hilsen Camilla

Ferien i fare? Kom til at bestille billetter til forkert flyafgang – en måned senere!

“Hvad gør jeg nu?!”: Lene havde købt rejsen, men så gik rejsebureauet konkurs

ONLINESHOPPERENS BREVKASSE OG CAMILLA ENGEL POST
Søndagsavisen og e-mærket vil gerne ruste danskerne til at handle på nettet. Derfor har vi i samarbejde startet ‘Onlineshopperens brevkasse’, hvor du kan skrive ind med spørgsmål til internethandel. Har du et spørgsmål? Send det til son@online.dk, hvor ekspert Camilla Engel Post sidder klar til at svare på dit spørgsmål.
camillaengelpost
Camilla Engel Post er chefjurist hos den danske certificeringsordning e-mærket, der arbejder for tillidsfuld e-handel mellem kunder og erhvervsdrivende. Camilla har arbejde med familieret, it-ret og forbrugerrettigheder siden 2001.

 

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.