Sådan holder du sommerferie på budget

Foto: PR

Foto: PR

Vi kender alle til det – sommeren er på vej og helt automatisk påbegynder vi i tankerne at planlægge, hvad der skal ske, når den længe ventede sommerferie endelig melder sin ankomst. Sammen med dagdrømmene om eksotiske lande og lækre strande hører bekymringen om økonomi desværre med.

Er man løsningsorienteret, er det heldigvis langt fra umuligt at holde en mindeværdig ferie til en fornuftig pris.

Sommerferie i Danmark med gratis aktiviteter

Er man knap så rejselysten, er der også en lang række muligheder indenfor Danmarks grænser. Det kan være noget så simpelt som at tage på skovtur, museumstur eller besøge nogle af de mange sommerarrangementer og festivaler i de store såvel som små byer, hvor der er masser af muligheder for forskellige oplevelser, der ofte er gratis.

Afbudsrejser og store besparelser

Afhængigt af personlige præferencer er der selvfølgelig variation omkring, hvor man gerne vil rejse hen.

Er du rejselysten, men begrænset med dit budget, er det især afbudsrejser, du skal lede efter, da disse er langt billigere end de normale rejser. Her er det også værd at se på alternative rejsedestinationer – tør du vælge de populære rejsemål fra til fordel for mere ukendte lande, er der mange penge at spare. Vælger du derudover et rejsemål med et generelt lavt prisniveau, kan du spare endnu mere.

Selvom man kan gøre meget for at gøre sommeren så billig som muligt, kan det stadig være svært at holde sig indenfor et meget lille budget. I den forbindelse vælger mange derfor også at få lidt ekstra hjælp til finansieringen.

En af måderne, hvorpå du kan gøre dette, er ved hjælp af et kviklån. Ønsker du at se en oversigt over kviklån, kan du få mere information her.

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.