Er du til oplevelser i naturen?

Foto: PR

Foto: PR

Gode råd til vandreturen

  • Snacks: Når du skal på vandretur, er noget af det vigtigste, valget af mad. For det første gælder det om at finde mad, der vejer så lidt som muligt, og derudover er det vigtigt at maden har et højt indhold af kalorier, så det mætter godt. Du kan derfor med fordele medbringe snacks som eksempelvis tørrede bananer og nødder.
  • Undgå at dehydrere: Selvom vandring ikke umiddelbart er den hårdeste aktivitet, er det vigtigt at huske at drikke godt med væske, da du ellers kan risikere at dehydrere. Skal du på en længere vandretur, er det desuden en god idé at planlægge dine måltider, således at du minimerer risikoen for at dehydrere og at gå sukkerkold.
  • Husk det rigtige fodtøj: Der er ikke noget som vabler, der kan spolere en vandretur. Derfor er det vigtigt at huske det rigtige fodtøj. Du skal derfor sørge for at købe nogle ordenlige vandresko, og husk at start med korte ture, indtil de er gået til.

For dig der elsker natur og godt helbred

At vandre kan være en enorm god mulighed for at bevæge sig i naturen. Kombinationen af motion, frisk luft og naturen er en fantastisk energikilde, og kan således have en positiv effekt på både humør og helbred. Det er desuden en fordel, at vandring i naturen ikke koster en krone, men derimod kan give dig gratis motion og ny energi på samme tid. Læs mere om vandring eller bliv inspireret til andre naturoplevelser hos Outdoormagasinet.

Oplevelser i byen
Minby.dk - nyheder fra København
Lokale ugeaviser
Københavns erhvervsavis

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.