Udforsk Danmarks skønneste byer – besøg Vejle Fjord

 Der er nemlig rigtig mange skønne steder at opleve i Danmark, med både skøn natur, dejlige madoplevelser og herlige bymiljøer. Leder du efter en dejlig by, med mulighed for både naturoplevelser og wellness for alle pengene, kan du her se et eksempel på hotel ved vejle fjord. Vejle ligger meget let tilgængeligt, lige meget hvorfra i landet du skal rejse fra, og transporten er derfor ikke noget problem. Byen er Danmarks niende største by på indbyggertal, og der er derfor en godt etableret bymidte, som byder på forskellige skønne oplevelser. Vejle fjord har rigtig meget at byde på, og vil med garanti kunne give en afslappende og rolig weekend, og dermed et afbræk fra hverdagen, som er helt ideelt for de fleste. 

Besøg Hotel Vejle Fjord 

Et meget besøgt sted i Vejle er det berømte Hotel Vejle Fjord. Hotel Vejle Fjord er kendt for sine wellness faciliteter, som er helt ud over det sædvanlige. Hotellets wellness faciliteter indebærer både saunaer, termiske bade og en helt masse behandlinger, som kan bestilles til at gøre wellness oplevelsen helt overdådig. Selvforkælelsen er altså fuldstændig i top på hotellet. Hotel Vejle fjord ligger midt i Vejles skønne natur og helt ned til fjorden. Hotellet har også en smuk have, som man kan begive sig rundt i og koble fuldstændigt af. Hotellet er fantastisk hele året rundt, og wellness området kan også benyttes, hvad end det er sommer eller vinter. Alle hotellets værelser er smukke og unikke, men her er der selvfølgelig også mulighed for at vælge mellem de mere almindelige værelser og de helt fantastiske suiter. 

Oplev Danmarks skønne natur 

Naturoplevelsen, som du kan få omkring Vejle fjord, er helt udover det sædvanlige. Det er meget smuk og meget varieret natur, som der er at opleve omkring Vejle, og det er helt specielt for Danmark, at vi har denne slags natur. Er du friluftsmenneske, eller har du bare brug for at komme ud i naturen og væk fra bilos og larm, så er der altså alt hvad hjertet begærer ved Vejle fjord. Der er smukke strande langs fjorden, som man kan besøge og benytte hele året rundt. Der er også stor mulighed for lystfiskeri omkring Vejle fjord, som i den grad også er en aktivitet, der kan anbefales, til at få ro i sindet. Der er også mulighed for at låne kanoer og kajakker langs fjorden, så I kan sejle ud på fjorden, og nyde stilheden og den smukke natur, fra en anden vinkel. Spiller du golf, er der også mulighed for at svinge køllen på nogle af de smukkeste golfbaner i Danmark, som ligger omkring Vejle fjord. Her kan du også være med, hvad enten du er en øvet golfspiller, eller du er førstegangs køllesvinger

Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x

Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.